Kuulumisia

Aloitetaanpas tärkeimmästä, eli terveydestä. :) Unnan tytär Cilla kävi viime tiistaina ”vetämässä kännit” eli luustokuvissa. Polvet 0/0, selkä ja olkanivelet terveet. Lonkka- ja kyynärkuvat lähtivät lausuntokierrokselle Kennelliittoon, mutta näin alustavasti tsekattuina olivat näyttäneet ihan ok:lta. Nyt vaan taas odotellaan tuloksia, tää on jännää! Silmät tsekataan jossain vaiheessa kun sattuu sopiva tilaisuus lähelle. Pieksämäellä kun ei ole silmäoikeudet omaavaa lääkäriä ollenkaan.

Nipa debytoi eilen näyttelykehässä saaden EH:n ja kivan arvostelun. Kunhan mä saan jostain sopivan verran aikaa, niin täytyy päivitellä kotisivuillekin näitä uusimpia tuloksia. Rafilta ja Myrtiltäkin taitaa puuttua arvosteluja sivuilta. Ja Nipallekin täytyy nyt väsätä ihan oma tulossivunsa, kun on eka tulos saatu! :D

Tuloksista puheen ollen, meillä on nyt sitten lauantaina ensimmäinen piinaava voivoikoe. Ja niistä tuloksista – saati hyvistä sellaisista – on viime aikaisten treenien perusteella aika turha haaveilla. Ja ihan on syytä katsoa peiliin, kun ne koirat yleensä tuppaavat tehdä just niinkuin on opetettukin. Tai jätetty opettamatta… tai opetettu puolitiehen…

Viime aikoina on ollut sen verran märkä maa, että se on myös vaatinut meillä veronsa. Kun U oikeasti inhoaa märkää, niin se on tappanut motivaatiota myös treeneissä. Kyllä se tekee, mutta kaikki iloisuus ja puolet vauhdista on kateissa. Kun on vaan niin äklöä.
Eilen illalla mä kävin tekemässä palkattomana kaikki liikkeet, ja meni ihan ok. Eniten mä olen tyytyväinen siihen, että meidän hetken aikaa kateissa ollut ruutu (se oli muuten aina kateissa silloin kun oli märkää) on palannut takaisin. Luoksetulo oli (meidän treenimäärällä ja verrattuna lähiaikojen treeneihin) suorastaan hyvä. Kaket ja luoksetulo tuntuu olevan hyvin pitkälti kiinni mun valmistelevista liikkeistä. Ilman takakättä ennen liikkeen alkua Unna ampuu luoksetulossakin läpijuoksuna seisomisen. Mun on pakko muistaa noi lauantaina!

Yksi oikein mukava uutinen vielä: me saatiin Unna ja kaikki superässät mahtumaan MH-testiin! Tosi mielenkiintoista, ja nuo pennut on aika sopivassa iässäkin tuohon. Mä en ole ikinä käynyt katsomassa MH-testejä, joten kiva nähdä millainen se on.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s