Voi söpöys!


Mun vanhempien suomenlapinkoira Dolla kuoli 2020 heinäkuussa lähes 16-vuoden iässä, ja siitä lähtien mun vanhemmat on ollut ilman koiraa. Mutta tänään pikkuinen kermanvärinen suomenlapinkoiranarttu Happy Lapp Edna muuttaa heidän koiraksi! Ihanaa, me odotetaan kaikki niin innolla pientä vaaleaa neitiä saapuvaksi Suomeen. Kyllä – suomenlapinkoira ulkomailta! Kuulostaa ehkä vähän hassulta, mutta ystäväni Anna-Leenan uros Raito astui joitain vuosia sitten tanskalaisen nartun, ja tämä pentu on nyt Raiton pojantytär. Pentueessa sattui olemaan vain yksi narttu, joka vapautuikin vain pari viikkoa ennen luovutusikää peruutuksen vuoksi. Niinpä pikkuinen muuttaa vanhemmilleni, joilla onkin nyt melkoinen iloinen säpinä meneillään, kun he muuttivat vasta muutama viikko sitten ja nyt jo tulee perheenlisäystäkin. Anna-Leena kävi itse hakemassa pennun meille Tanskasta. Ihanaa, olen niin iloinen kun meidänkin perheessä on taas lappalainen!
Kasvattajan kotisivut löytyvät täältä.

Yksi kommentti artikkeliin ”Voi söpöys!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s