Läpivalaistu

Unna kävi tänään Räihän syynissä, ja mitään mullistavaa ja oireet selittävää ei oikein löydetty. Uusia kipeitä lihaksia tosin löytyi, syvät vatsalihakset on ihan juntturassa (psoaslihas). Tuo voisi selittää ne takasisäreisien jumitukset, kun se sama lihas jatkuu sinne asti. Oikea puoli oli pahempi. Viime hieronnassa se oikea puoli pahempi myös siellä takareisissä. Saa nähdä miten nuo jumitukset saa hoidettua, venyttely taitaa olla ainoa vaihtoehto joka ottaa tuonne syviin vatsalihaksiin.

Röntgenkuvissa löytyi muutamia pieniä juttuja, joiden ei kuitenkaan ell:n mukaan pitäisi vaikuttaa tuollaisin lihasjumitus oirein. Kaksi okahaaraketta alaselästä (L5 ja L6) oli vähän vinoja, mutta ell ei osannut sanoa voiko jumissa olevat lihakset vinouttaa okahaarakkeet, vai vinot okahaarakkeet jumittaa lihakset. Mutta pahalta ei kuulemma näyttänyt. Ristiselän väli näytti kuvissa hieman ”likaiselta”, mutta jos sitä haluaisi lähteä tutkimaan eteenpäin niin se olis sitten magneettikuvauksen paikka.

Kyynärät kuvattiin nyt kolmannen kerran (viimeksi 3,5 vuotta sitten), ja nyt oikea oli elln mielestä ihan selkeä ykkösen kyynärä. Jopa mä tajusin sen sutun siitä röntgenkuvasta. Vasempaankin oli tullut ihan vähän muutoksia (aiemmin lausuttu nollaksi), mutta ne oli kuulemma tuskin havaittavia. Nuo muutokset on kuulemma sellaisessa paikassa, että tuskin tulevat haittaamaan meidän elämää mitenkään.

Saatiin lupa jatkaa agilitya hyvillä mielin. Ja Unna sai kehuja hienosta käytöksestään, sehän nököttää kuin patsas kun sitä tutkitaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s