Tämän päivän treenit

Aluksi otettiin vähän merkkiä, ja ohjatun noudon alkeita lelulla (oikeaa puolta). Kahdesti meinasi valita lelulle menon ennen merkkiä, mutta sain ohjattua merkille. Tätä täytyy vahvistaa palkkaamalla enemmän suorasta merkille menosta.

Luoksetuloissa on tapahtunut edistystä maahanmenon kanssa, eli se muutaman päivän takainen hyvä maahanmeno ei ollut pelkkä vahinko. Seisomisetkin ihan ok. Kahdella kupilla pelaaminen tuntuu toimivan ihan hyvin, ja vertailun vuoksi tein muutamia namiheittelyhöpsöttelyjä; maahanmenoissa jäi herkästi kyynärpäät ilmaan. Joten jatkamme siis kahdella kupilla.

Seuraamista tein vähän remmin kanssa, lähinnä perusasennon vahvistamista ja käännöksiä. Täyskäännökselle täytyisi ehkä vihdoin alkaa tehdä jotain, se ei ole hyvä.

Tunnarikapulan pitäminen oli jotain ihan karmeaa, olen tehnyt näköjään noudoissa ihan liikaa sitä, että otan kapulan liian äkkiä palautuksessa pois. Unna ei näköjään enää osaa/pysty olla sivulla rauhassa kapula suussa, vaan se alkaa pureskella, piipata ja lopulta tehdä jopa omatoimisia palautuksia lähtemällä sivulta mun eteen ja tulemalla takaisin sivulle. Kapulalla muljaaminen johti myös siihen, että se pudotteli kapulaa ja noukki sitä sitten maasta takaisin suuhun. Kaikella tolla häsläämisellä se todennäköisesti yritti saada mun huomiota ja mua ottamaan kapulan pois -> palkka. Täytyy nyt tehdä noita pitämisiä kotona ihan rauhassa,ja yrittää saada siihen oikea mielentila. Hassua että tääkin on jäänyt ihan huomaamatta, ja itse noudot on kuitenkin ihan hyviä, esim. kapulaa se pitää ihan nätisti liikkeessä. Ehkä tässäkin kiteytyy se meidän isoin ongelma, joka tekee paikallaoloistakin niin vaikeita: hankalinta on vain olla paikoillaan tekemättä ”mitään”. Maltti ois valttia.

Kakeissa sain maasta seisomisen onnistumaan! Kotona tää toimii, mutta ulkona onnistui siis ekaa kertaa. Vahingossa jopa istumisesta seisomisen, jota ei olla vielä paljon tehty. Mä olin ihan edessä, ja kahdesti yritti tulla eteenpäin, kun ei ollut ihan kärryillä mitä mä hain. Työnsin vähän rinnasta taaksepäin, ja onnistuneista vaihdoista takapalkka. Ehkä tääkin alkaa pikkuhiljaa rullata.

Lisäksi 5 min paikallamakuu, pää pyöri aika paljon, mutta ei piippaamista. Vikaksi metsku, joka meni kivasti, ja josta U sai loppupalkan.

Eilen ja tänään lenkkien yhteydessä pikkukentällä myös paikallaolot näkösuojassa n. 5min. Ihan ok. Pää pyöri jonkin verran, mutta ei edelleenkään onneksi piippaamista, eikä kyljenvaihtoja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s