Sairastuvalla kaikki hyvin

IMG_1551

Unnan hampaan poisto sujui hyvin. Jotenkin mua aina hirvittää iäkkään koiran anestesia. Pyysinkin että jos siellä on muitakin kuluneita hampaita niin ne napsaistaisiin samalla pois. Kun viimeksi samanlainen hammasjuuren infektio oli vuosi sitten. Muita poistettavia hampaita ei ollut löytynyt, ja suu puhdistettiin taas samalla. Täytyy toivoa että näitä hammasepisodeja ei enää tulisi!

IMG_1572

Nyytillä on edelleen sen vasemman takajalan vuoksi kevennetty liikunta ja treenivapaa menossa. Nyyti pääsi toissapäivänä Timolle hierottavaksi, ja kipukohtakin löytyi sisäreidestä lihaskireytenä. Viikon päästä mennään uuteen käsittelyyn, siihen saakka tehdään nyt vain lyhyehköjä ravilenkkejä ja venytellään. Voi kunpa se lähtisi tuosta toipumaan, meillä nimittäin jää kyllä ihan tosi onnettomaksi SM:iin valmistautumiset. Jos kuntoutuminen sujuu toivotulla tavalla, niin mulla jää kaksi viikkoa aikaa treenata. Mutta näillä mennään, pääasia on nyt saada Nyps kuntoon! SM:issä meillä on hienosti EVL:ssä kolme sukupolvea edustettuna, kun samassa luokassa kisaa Nyytin Myy-emä ja Jay-poika. Aika hauskaa, onkohan tällaista kolmen sukupolven arvokisaedustusta ennen ollut?

Nyt muutama tunti enää yövuoroa jäljellä – kohta pääsee kotiin! Rauhallinen yö takana, joten piti tehdä ihan tikusta asiaa ja päivittää blogia, jotta tuo kello menisi nopeammin eteenpäin. Nää kevään ja kesän aamut on ihania, linnut laulaa ja aurinko nousee aikaisin. Kohta siis aamulenkille alla oleviin maisemiin ja sitten nukkumaan koirat kainalossa. :)

IMG_1554

IMG_1563

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s