Ei pentuja Myrtille

Tyhjää täynnä! Käytiin eilen ultralla varmistamassa, että ei ole pikku-Vehkaliinoja tulossa. Harmillista, mutta onneksi oltiin Tiinan kanssa henkisesti valmistauduttu siihen, että Myrtti todennäköisesti on tyhjä. Nyt Myrtin pentusuunnitelmat unohdetaan, ja ryhdytään suunnittelemaan Metelle (Taivaannastan Ilomiete) penskoja tähän vuoden-kahden sisään. Myrtillä oli viime keväänä alkava kohtutulehdus, joka onneksi meni antibiooteilla ohitse, mutta Myrtin hyvinvoinnin varmistamiseksi saa kohtu nyt lähteä.

IMG_1361

Mette. Kuva: Tiina Pesonen

Ultrareissun päätteeksi käytiin Ojangossa treenaamassa tokoa. Vitsi että Mette on pirteä ja kiva lappalainen! Se tekee Tiinan kanssa tosi kivalla asenteella hommia, on energinen ja keskittynyt. Jospa siis Mette jatkaisi sukua jossain vaiheessa, ja saataisiin monen vuoden tauon jälkeen lisää pikku-Vehkaliinoja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s