Tokoleirillä

Viime viikonloppu vietettiin Tiinan kanssa Lentsun tokoleirillä Turussa – oli ihan tosi kiva viikonloppu, ja Nyyti oli tosi taitava. :) Se oli hyvässä vireessä ja innokas, sekä osasi olla odotteluajatkin suht nätisti. Saatiin paljon vinkkejä mm. meidän seuraamisongelmiin ja tehtiin ekaa kertaa hyppynouto kokonaisena liikkeenä. Nyyti teki myös superhienon evl-ruudun, mahtavalla vauhdilla ja napakoilla stopeilla. Kyllä siitä vielä hyvä tulee, vaikka välillä onkin sellaisia epätoivon hetkiä…

Lähiaikoina ollaan treenailtu tokoa ahkerasti muutenkin, sekä meillä alkoi nyt ohjatut agitreenitkin. Ei oo muuten helppoa tuollaisen pienen vikkelän bc:n kanssa saada edes kahta hyppyä menemään niinkuin pitäisi – Nyyti reagoi mun vartalo-ohjaukseen noin miljoonakertaisesti Unnaan verrattuna. :P

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s