Hyvästi 2014, tervetuloa 2015

IMG_1383

Joulu on nyt juhlittu ja katseet suunnattava vuoteen 2015. Vuoden kohokohtia oli varmaan meidän eka maajoukkuekarsintakausi, joka ei nyt välttämättä tuloksellisesti ollut mikään hieno, mutta tuntui silti mahtavalta päästä kisaamaan karsinnoissa! Tyytyväinen olen kuitenkin tässä viimeisen vuoden aikana tapahtuneeseen edistykseen. Vuoden kivoimpia koesuorituksia oli ehdottomasti SM:t, jossa Nyyti teki oikein kivan tasonsa mukaisen setin. TOKO MM:ien seuraaminen Helsingissä oli myös ikimuistoinen kokemus. Renkaan leirit ovat myös aina niitä vuoden kivoja tapahtumia, joita odottaa niin innolla.

Ensi vuodelle toivon kaikkea hyvää. Ihan kirjaimellisesti, pahan määrä on tälle vuodelle täynnä ja toivon että kaikki läheiseni olisivat terveitä ja onnellisia. Toivon myös että nautin edelleen kaikista pienistä ja isoista kivoista asioista, jotka tekevät onnelliseksi. Luonnosta, kirjoista, hyvistä valokuvista ja toivottavasti niiden ottamisesta, ystävistä, tokosta, lenkkeilystä, iloisista ja onnellisista koiristani, iloisista ja onnellisista koirieni jälkeläisistä, jälkeläisenjälkeläisistä ja jälkeläisenjälkeläisenjälkeläisistä. Unnasta on nimittäin tulossa tammikuussa isoisoäiti! Ihanaa! :)

Nyyti toivottaa kaikille onnellista vuotta 2015!

Nyyti toivottaa kaikille onnellista vuotta 2015!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s