Pentukuvia

Tänään oli upea, aurinkoinen päivä, eikä niin paljoa pakkasta kuin edeltävästi. Sain aamupäivällä kouluhommat siihen malliin, että kun aurinko rupesi pilkahtelemaan, niin oli pakko lähteä ulkoilemaan. Kameran sijainti oli pieni kysymysmerkki, ja kun sen lopulta löysin, niin muistikortilta löytyi vuosi sitten otettuja kuvia. Eipä ole näköjään tullut kauheasti kuvattua, nyt täytyy muistaa taltioida Nipsun pentukuvia. Eilen illalla uppouduin selailemaan tänne ja muistelemaan Nessin pentuaikoja, oli paljon sellaisia juttuja joita en edes muistanut. Eli on kyllä kiva saada ne jonnekin – eli vaikka tänne – talteen. Kuvaussession jälkeen pentu oli reilun 1,5 h yksinään, kun vihdoinkin pääsin pidemmälle lenkille ”isojen” kanssa. Oli ihanaa, helmikuu parhaimmillaan! Ja Nipsukin löytyi unisena omasta huoneestaan, kun palattiin lenkiltä kotiin.

Alla kuvasatoa tältä päivältä, Nipsu on tänään tasan kahdeksan viikkoa vanha.

 

2 kommenttia artikkeliin ”Pentukuvia

  1. Hei! Haastan sinut hymy huulille – haasteeseen mukaan! ☀️ Hymy huulille – haasteen idea on kommentoida muiden bloggaajien postauksia tai vaikka kehua blogia, jos pitää näkemästään.

    Toivottavasti otat haasteen vastaan!

    http://wiimansivu.blogspot.com/

    ********
    Ihania vauhtikuvia sinulla! Ja koiratilannekin varsin samanlainen kuin meillä, kun perhe on tässä talvella kasvanut pennulla :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s