Uusi vuosi ja vanhat kujeet

…toivottavasti! Nimittäin nyt on sen verran kiva tilanne kaikkien koirien suhteen, että en kaipaa mitään uusia kujeita tälle alkaneelle vuodelle. Syksy meni ihan hurjan nopeasti, tein paljon töitä ja treenailin koirien kanssa sen mitä ehdin. Mutta on tuo loppuvuosi lumettomana kyllä todella synkkä aika, kun ulkona on vain pimeää ja kuraista. Muutama viikko sitten oli kamalan jäistäkin, mistä sekä Unna että Nyyti molemmat menivät ihan jumiin. Unna liukastui ja kaatui kahdesti, ja oli sen jälkeen selkeästi jäykkä ja vähän haluton liikkumaan. Rimadyl-kuuri helpotti, mutta on se kyllä oikeasti jo vanhan koiran oloinen. Nyyti taas oli todennäköisesti venäyttänyt vanhasta vammasta kärsivän oikean takajalkansa, kun se alkoi liikkumaan tosi huonosti ja seisoikin vähän selkä köyryssä. Konsultoin jo hädissäni taas Nyytin lääkäriä, jonka ohjeesta aloitettiin taas Gabapentin. Fyssarilla joulun alla selkä onneksi oli ihan moitteeton, mutta se aristeli sitä takajalkaansa. Nyt onneksi Nyyti on liikkunut jo ihan normaalisti, ja puran taas Gabapentinin alas.

Nyytin joulu alkoi fyssarin käsittelyssä

Nyytin joulu alkoi fyssarin käsittelyssä

Jouluna meillä oli Nyytin poika Neo hoidossa, joka on kyllä ihan jättiversio äidistään. <3

Jouluaaton lenkkiseurue. Sää ei ollut kovin jouluinen, kun satoi ja tuuli navakasti...

Jouluaaton lenkkiseurue. Sää ei ollut kovin jouluinen, kun satoi ja tuuli navakasti…

Ojangon perinteinen joulukuusi lenkkitien varressa

Ojangon perinteinen joulukuusi lenkkitien varressa

Kolmen bc:n kopla asettumassa yöunille

Kolmen bc:n kopla asettumassa yöunille

Meidän pikkupentunenkin täytti 20.12. yksi vuotta! Ness on kyllä niin mainio ja hauska tyyppi, en osaisi enää kuvitellakaan meidän laumaa ilman sitä. Se on jotenkin tosi hellyyttävä ja rakastettava tyyppi, ja perusluonteeltaan hyvinkin järkevä. Treeneissä sillä on tosi kivasti draivia, vauhtia ja kontaktihakuisuutta.

Yksivuotias Ness

Yksivuotias Ness

Nessillä on taas ärhäkämpi tuo sikaripunkki, ja se on taas vähän rapsutellut itseään. Kuulemma sen rauhoittumiseen voi mennä pitkäkin aika, mutta on nuo sen silmän ympärykset vähän kurjan näköiset. Ja kun ne syksyllä jo hetkellisesti oli menossa parempaan suuntaan. Kuvautan varmaan lähiviikkoina sen luuston, ja samalla iholta otetaan näyte diagnoosin varmistamiseksi.

Rimma, Roima, Puuma, Ness, Nyyti, Unna, Ken, Åke ja Ylva

Rimma, Roima, Puuma, Ness, Nyyti, Unna, Ken, Åke ja Ylva

Uutta vuotta juhlistettiin eilen treeneillä ja pitkällä metsälenkillä yllä olevan joukon voimin.

Uudelle vuodelle en aio tehdä lupauksia tai sen suurempia tavoitteita, täytyy toivoa että ensi vuottakin vaihdetaan tämän saman porukan voimin. <3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s