Ankea syksy

image

Nyt se alkoi; pimeys ja sateet. Alkusyksyn oli kyllä jokseenkin täydelliset ulkoilusäät, mutta nyt muutaman päivän ajan on ollut tosi kylmä. Tänään leijaili ekat lumihiutaleetkin taivaalta. Ja mikään ei ole niin ankeaa kuin pimeät aamut ja illat!

Meille ei kuulu oikeastaan mitään, minkä vuoksi nyt on ollut vähän pidempi tauko blogin päivittämisen kanssa. Töitä, lenkkejä ja treenejä. Ness täytti jo 10 kk ja aloitti juuri ekan juoksunsa. Iso tyttö!

image

Silmän ympärykset sillä on edelleen kaljut, toistetusta Advocatesta huolimatta. Aloitin sille nyt sinkkilisän, vaihdoin nappulamerkkiä ja aloin lisäämään raakaa lihaa ruokaan. Jospa jokin noista nyt tepsisi meidän nahkarilli-ongelmaan. On se aika hassun näköinen.

image

Nyyti on voinut fyysisesti paremmin. Psyykkisestä hyvinvoinnista olen yrittänyt nyt huolehtia NoseWorkilla ja muutaman kerran viikossa ollaan tehty vähän tokoakin, lähinnä rauhallisempia liikkeitä. Gabapentinia me edelleen syödään, mutta viimeksi se oli fyssarilla aika kivassa kunnossa ja alan nyt tiputtelemaan annosta. Täytyy toivoa että vointi pysyy edelleen hyvänä.
Unna on myös hyvävointinen, sille sopii kyllä tämä ilmojen viileneminen. Se lenkkeilee reippaasti edelleen kaikki samat lenkit mitä bortsutkin.

image

Viime viikolla ajelin Lempäälään treenaamaan Nessin kahden veljen kanssa. Oli tosi kiva nähdä Kyytä ja Jetiä omistajineen ja vaihtaa ajatuksia treeneistä. On meillä kyllä tosi kiva pesue, pirteitä ja iloisia pentuja! Ness on ollut nyt muutamat treenit juoksujen alkamisen jälkeen aika hurja, sillä on tullut pitkästä aikaa taas vähän komennushaukahduksia ja murinaa turhautumisen yhteydessä. Täytyy nyt vähän miettiä lähiviikkojen treenejä uusiksi ja yrittää välttää turhaa kiihtymistä ja turhautumista. Muutaman viikon päästä meillä onkin muutamat mielenkiintoiset koulutukset tiedossa, jospa niistäkin saisi lisää eväitä jatkoon. Niistä siis silloin lisää! :)

image

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s