Paluu arkeen

image

Nyt on toukokuun lomaviikko osa 2 lusittu ja töihin palattu. Ness aiheutti heti loman alussa pienen jännitysmomentin alkamalla ontumaan – mä olin ihan varma että nyt sillä on OCD – mutta onneksi ontumisen syyksi paljastuikin anturahaava. Oltiin oltu tuolloin juuri paimentamassa, mutta en tiedä missä Ness oli onnistunut anturansa rikkomaan. Se oli taas lampailla ihan superpätevä ja mä alan jopa vähän innostua tuosta hommasta! Vaikeaa se on kuin mikä. Unnakin pääsi pitkästä aikaa paimentamaan, mutta se oli ekaa kertaa ikinä vähän ei-niin-kiinnostunut paimentamaan. Oli se koko ajan lampailla ja kuljetti laumaa, mutta oli silti jotenkin vähän voipuneen ja tehottoman oloinen. Täytyy kokeilla seuraavalla kerralla että oliko se vain ohimenevää.

image

Koirat sai loman helteiden kunniaksi myös oman pienen kahluualtaan. Ilo oli kyllä hyvin lyhyt, altaan elinikä oli noin 15 minuuttia kun Nyyti raapi siitä pohjan hetkessä ihan riekaleiksi. Ness on nyt myös innostunut vesijutuista, ja ikävä kyllä omista etutassuillaan tekemistä roiskeista. Se fiksoitui asiaan niin nopeasti, että saa nähdä saako siitä enää kunnon hyvällä tekniikalla uivaa koiraa. Viikonlopun venereissulla se olisi lutrannut koko ajan meressä jos se olisi saanut itse päättää.

image

Unna pääsi meidän kanssa iltakalaan, ja oli aivan haltioissaan virvelillä saadusta hauesta. Hurja mummokoira yritti purra sitä kylkeen heti kun se saatiin vedettyä rantaveteen. Unna on aiemminkin ollut hyvin kiinnostunut kaloista ja käynyt joskus myös omatoimisesti tappamassa ämpäristä kaloja parempiin suihin.

image

Kesäillat on jotain aivan ihanaa!

image

Lomalla ja muutenkin vapaiden alkaessa musta on aina ihana tehdä kunnon suursiivous. Unna ja Ness olivat sitä mieltä, että maailman tylsin juttu, mutta Nyyti jaksaa uskollisesti kulkea mun perässä siivousseurana.

image image

Nyt sitten täytyy palata arkeen, seuraava loma onkin vasta heinäkuun lopussa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s