Takapakkia kuntoutumisessa

Nyyti alkoi tällä viikolla oireilemaan niitä vitsin takajalkojaan, eli se sama oire minkä takia selkää tutkittiin muutama vuosi ja lopulta leikattiin nyt 11 viikkoa sitten. Kertaalleen se tosiaan liikunnan jälkeen kotona ”vammakäveli” eli liikutti takajalkojaan rungon alla ja lattiaa vasten tömistäen. Se näyttää siltä kuin sen takajaloista ei menisi viestiä perille milloin ne osuvat lattiaan ja askellus on tosi haparoivaa ja ylikorostuneen laajaa rungon alle. Nyt keskiviikkona se alkoi tehdä sitä 3 km lenkin loppuvaiheessa, juuri kun oltiin menossa fyssarille. Nyyti autoon ja fyssarin silmien alle – jossa se teki sitä vielä uudelleen. :( Ihan tosi kurjaa ja jotenkin karmivaakin, mä kun olin toivonut että en enää ikinä näkisi tuota oiretta! Onneksi meillä tosiaan oli se ft-aika varattuna. Vasemmassa takaraajassa oli jostain syystä ojennusrefleksi vaimentunut. Se on aiemmin ollut normaali. Oikean takajalan lonkankoukistaja oli tosi jumissa, eli todennäköisesti Nyyti on kuulemma päässyt liukastumaan jossain vaiheessa tässä lähipäivinä. Nyt meidän piha on inhottavan jäinen ja jään päällä on luntakin, joten voi olla että jokin ihan mitättömänkin näköinen lipsahdus on nyt sitten hankaloittanut meidän kuntoutumista. Voi kurjuus! Liikuntaa vähennettiin nyt ja odottelen leikanneen lääkärin kannanottoa asiaan. Voi mun Nyytiä!

IMG_0422

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s