Meille tulee pentu!

Me ollaan jo vuosia sitten sovittu Bobin kanssa kahden koiran maksimikiintiö, mutta syksyllä kun Nyytin selkä rupesi oireilemaan enemmän ja jouduin lopettamaan treenaamisen, taipui Bobikin siihen että meille voisi tulla kolmas koira. Nyytin selkä päätettiin leikata, joten päätin että pentuprojekti saa siirtyä pidemmälle keväälle. Joulun alla seurasin töistä käsin Heidin Facebook-päivityksiä kun Fani synnytti pentuettaan, ja jotenkin mulla tuli vain sellainen fiilis, että haluan Fanin tyttären. Niinpä meille nyt sitten muuttaa tänään ihana Ness, eli Tending Catlike. Olen vieraillut ahkerasti pentulaatikon äärellä, kun pentue syntyi tässä meiltä 2 km päässä Heidillä. Ness vaikuttaa iloiselta, kontaktihakuiselta ja taistelutahtoiselta pieneltä bordercollieneidiltä.

Kuva: Heidi Pesonen

Kuva: Heidi Pesonen

Niin kivaa, ihanaa ja jännittävää! Mulla on kaksi tuntia vielä yövuoroa jäljellä, sitten muutamaksi tunniksi kotiin nukkumaan ja päivällä haetaan Bobin kanssa Ness kotiin. Mulla alkaa viikon ”äitiysloma”, joten ehdin kivasti kierrellä totuttamassa penskaa eri paikkoihin ja opetellaan yksin oloa aikuisten lenkittämisen ajan. Ja kuinkahan sitä taas sitten osaa ruveta treenaamaan pikkuisen kanssa?! Ensi viikolle on onneksi luvattu parempaa säätä kuin tätä muutaman viikon jatkunutta vesisadetta, joten pentukuvasaastetta ja ekojen päivien kuulumisia luvassa!

Yksi kommentti artikkeliin ”Meille tulee pentu!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s