Tervetuloa 2016

IMG_4507

Näin vuoden vaihtuessa mulla on ollut tapana summata mennyt vuosi. Päällimmäisenä on nyt tietysti mielessä murheellinen Nyytin selkäoireilu, jonka myötä harrastuselämä pysähtyi kuin seinään. Mutta voi kunpa mulla olisi ensi vuoden vaihteessa terve ja hyvin liikkuva Nyyti! Leikkaus on nyt siis reilun viikon päästä edessä.
Ihanimpia muistoja viime vuodelta on ehdottomasti mun ja Bobin oikein onnistunut Norjan reissu ja Nyytin Norjassa tekemä paras koesuoritus ikinä! Myös Ansun kanssa tehty Ruotsin kisareissu oli huippu.

Norja2015 163

_full (6)

Nyt kun taloudessa alkaa olla oikeasti vanhusikäinen koira, niin jokaisesta hyvästä vuodesta täytyy olla kiitollinen. Unna täyttää nyt tammikuussa 12 vuotta, mutta on edelleen onneksi pirteä ja jaksaa lenkkeillä samat lenkit kuin Nyytikin. Näkö ei varsinkaan hämärässä ole enää yhtä skarppi ja silmätkin ovat jo aavistuksen sameat, lisäksi kuulo vaikuttaa välillä vähän alentuneelta, mutta tämä saattaa olla myös mummokoiran tietoinen ratkaisu tilanteen niin vaatiessa.

Syksy2015 158

Uudelta vuodelta jos saisi jotain pyytää, niin toivoisin terveyttä molemmille koirille. Toivottavasti me pystytään edelleen nauttimaan yhteisistä retkistä poluilla ja kallioilla, sekä virikkeistää itseämme myös harrastuskentillä.

2 kommenttia artikkeliin ”Tervetuloa 2016

  1. Ihania kuvia taas tytöistä. Kaikkea hyvää teille vuodelle 2016. Me pidetään täällä kaikki peukut pystyssä, että Nyytin leikkaus menee hyvin ja pääsette viettämään vuotta kahden terveen, reippaan koiran kanssa. <3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s