Hyvä tokomaajoukkue!

http://www.kennelliitto.fi/uutiset/kolmoisvoitto-ja-joukkuekulta-suomeen-tokon-pm-kisoissa

Ihan huippuhienoa, Suomen tokomaajoukkue kahmi kaikki mitalit viikonloppuna Tukholmassa TOKO:n PM:ssä. Hurraa! Onnittelut!

Mulla oli tarkoituksena alkusyksystä lähteä kisaturistiksi, mutta muutamien mutkien jälkeen päädyinkin viikonlopuksi Jyväskylään kouluttamaan nuortenrinkiläisiä. Otin matkaseuraksi Nyytin, Unna jäi Bobin kanssa pitämään taloa pystyssä. Nyde kävi perjantaina fyssarilla, ja sillä oli ”normaalien” selkäjumien lisäksi nyt etuosassa jumeja alkuviikon pikkuisen epäonnistuneen luoksetulon stopin vuoksi. Nyyti jostain syystä stoppiin voimalla jarruttaessaan menetti etujalkojensa hallinnan, ja ne levisivät sivuille kuin Bambilla jäällä. :( Se on kyllä niin rämäpäinen ja raisu liikkeissään, että ihan hirvittää milloin tapahtuu jotain isompaa.

Mulla on jotenkin nyt hirveä treeni-into päällä, mutta tosi kurjasti nuo ulkokentät menivät juuri huonoon kuntoon. Maanantaina kävin ekaa kertaa Lahdessa uudessa A-Qility hallissa, hieno halli – ja Oilille kiitokset treenivinkeistä. Samana päivänä kävin vielä Marin kanssa iltatreeneissä, ja nyt on toimintasuunnitelma 2.0. valmiina päivitettäväksi. Ihan pelottaa ajatella, että karsinnat ovat jo reilun kuukauden päästä!

Toissapäivänä käytiin Katan kanssa treenaamassa aamupäivästä, ja jäähdyttelylenkillä saatiin ihailla harvinaista valoilmiöitä: aurinkoa!

Unna, Nyyti, Karma ja Kita

Unna, Nyyti, Karma ja Kita

Nyt mulla on enää kaksi työyötä, ja sitten joululoman viettoon, ihanaa! Suurin osa lahjahankinnoista on jo tehtynä, vielä pitäisi käydä läpi joulusiivous. Huh, siitä on tullut tuon talon oston jälkeen entistä jäätävämpi projekti. Joululomalla aion olla treenaamatta, nauttia läheisten seurasta, syödä paljon suklaata ja lukea kirjoja. Niin ihanaa! Nyt vain täytyy toivoa, että jouluksi mahdollisesti saapuva lumisade oikeasti saapuisi, kyllä jouluna kuuluu olla lunta.

Olen tainnut unohtaa hehkuttaa täällä Unnan ja Nyytin jälkeläisten tuloksia: Unnan lapsenlapsi Mette teki Marjo-lainaohjaajansa kanssa toisen LUVA:n kakkosista. Onnea! Nyden Neo ja Draama debytoivat agiradoilla, Jay nousi jo kolmosiin ja korkkasi EVL:n kakkostuloksella. Vuokko oli käynyt ekaa kertaa voittajassa, ja saanut kakkostuloksen. Neo tokoili hienosti AVO1-tuloksen. Onnea kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s