Joulukuu!


Mä olen ollut jo pari viikkoa ihan joulunodotusfiiliksissä. Maltoin odottaa eiliseen ekaan adventtiin jouluvalojen kanssa, ja on kyllä niin ihanaa nyt kun pimeyden keskellä on tunnelmalliset jouluvalot. Toi ulkona vallitseva pimeys on kyllä niin ankeaa. Onneksi vuorotyö tuo vähän helpotusta koirien kunnolliseen lenkitykseen, kun pääsee suht usein päivisin valoisan aikaan lenkille. Myös lämpimät säät ovat edesauttaneet treenaamista, kun on pystynyt treenaamaan hiekkakentillä. Ennalta sovittujen kimppahallitreenien lisäksi mun ei ole tarvinnut turvautua halleihin kuin muutaman kerran. Tää syksy on mennyt järkkyä vauhtia, karsintoihin on enää pelottavan vähän aikaa. Olen tehnyt koko syksyn paljon kuuntelua ja hallintaa, ja Nyps on ollut tosi hyvä. Olisin halunnut vielä kuukausi ennen karsintojen alkua yhden kokeen, mutta ei mahduttu mukaan. Joten näillä mennään!

20141201-184906.jpg

Tänään oli ihanan talvinen päivä, pakkasta ja aurinkoa. Käyn viikoittain lenkkeilemässä Söderkullassa Pilvijärven ja kahden muun lähellä sijaitsevan järven maastoissa, ja nyt olen löytänyt sieltä uusia kivoja polkuja. Sitä jotenkin aina kyllästyy välillä niihin vanhoihin reitteihin, joita on tullut talsittua ties kuinka monta kertaa. Vapaapäivän kunniaksi ehdin tekemään valoisan aikaan kunnon pitkän lenkin, ja sen jälkeen kävin vielä Jessican hallilla treenaamassa. Hain kaupasta koirille vielä kunnon ydinluut, joten loppuilta meneekin varmasti tiiviisti näin:

20141201-184925.jpg

Eilen jouluostoksilla bongattiin kirjakaupan hyllystä tuttu naama! Se näytti jotenkin niin hauskalta ja tutulta tuolla kaupan hälinässä. Hyvä Unna! :) Unnasta on nyt mahdollisesti tulossa isoisoäiti, kun Myrtin pentu Sissi (FI AVA Taivaannastan Iseeviot) on astutettu. Jos joku kaipaa harrastustuloksia omaavasta suvusta suomenlapinkoiraa, kannattaa ottaa yhteyttä kennel Taivaannastaan. Sissi on terve, kisaa agilityssa ja saavutti syksyllä agilityvalion arvon. Myös mahdollisten pentujen isä Reino (FI MVA EE MVA LT MVA EEV-12 EEJV-12 BALTV-14 BH Jäkäläkummun Rin-Tin-Tin) kisaa tokossa (ALO1, BH).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s