Kesäloma!

20140627-204404.jpg

Tänään se vihdoinkin alkoi, kesäloma! Oli niin ihanaa käydä aamulla lenkillä, kun aurinko paistoi ja pikkuhiljaa sitä tajusi ettei tarvitse oikeasti lähteä tänään töihin. Eikä seuraavaan kolmeen viikkoon! Sadepäiviä varten hain kirjastosta taas ison nivaskan paksuja kirjoja. En kyllä yhtään pistäisi pahakseni lämpimämpiä säitä, kun tuntuu että nyt on melkein joka päivä satanut.

20140627-204833.jpg

TOKO SM:t alkavat viikon päästä. Eilen käytiin viimeisissä kehätreeneissä. Olen tiivistänyt vähän treenitahtia tässä lähiviikkoina, mutta aika pessimistisin fiiliksin kyllä mennään eteenpäin. Nyytillä on ollut treeneissä ja viime kokeissa taas sellainen vähän jukuripäinen juoksemismeininki, ja eilen se sulkeutui ihan täysin omaan kuplaansa ja kieltäytyi ko-operaatiosta mun kanssa. Huh. Onhan se tavallaan ihan kivaa että on tuollainen voimalla työskentelevä koira, mutta ei oo kyllä aina helppoa. Onneks tää on vaan harrastus…

20140627-205446.jpg

Me ollaan oltu lähipäivinä vähän huolestuneita Unnasta, se on ollut iltaisin vähän levoton ja kivuliaan oloinen. Käytiin tänään lääkärissä ja muutaman röntgenkuvan ja priimojen labrojen jälkeen syyksi paljastui ummetus. Nyt siis helposti sulavat eväät ja öljyt kehiin, onneksi vatsa on kuitenkin toiminut, eli ihan pattitilanteesta ei ollut onneksi kyse.

20140627-205754.jpg

SM:ien jälkeen ajattelin pitää loppuloman ajan treenitaukoa. Uidaan, lenkkeillään, retkeillään ja varmaan veneilläänkin. Suunnitelmissa on ollut käydä pyörähtämässä pohjoisen tunturimaisemissa. Ja on kyllä niin ihanaa kun on nyt ekaa kesää oma piha! Eka kesäreissu suuntautui ihan vain tuohon naapurikaupunkiin, eli Loviisaan. Turistikoirat alla poseeraamassa. :)

20140627-210159.jpg

Ekan lomapäivän kunniaksi piti käydä vielä pellon laidalla fiilistelemässä lomaa ja auringonlaskua tyttöjen kanssa.

IMG_3361IMG_3380IMG_3409IMG_3419IMG_3392

Yksi kommentti artikkeliin ”Kesäloma!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s