Taivaannastojen juhlaleiri

tiina2

Perjantaina ajeltiin Tiinan kanssa Kiteelle Villa Taivaannastaan Unnan kasvattajan luokse juhlistamaan meidän 10-vuotiaita. Paikalla kymppivuotiaista oli kaikki siskokset, eli Unna, Tiitu ja Riddu. Uroksista ei paikalla ollut ketään, ja Arvi on jo paimentamassa pilviporoja. Säät todella suosivat, lämpötila huiteli kolmenkympin tienoilla koko viikonlopun. Unnaan tuo helle selkeästi vaikuttaa, se oli nesteytyksestä ja varjossa oleilusta huolimatta sunnuntaina jo aika väsynyt. Ei tule ikä yksin, kyllä huomaa jo, että tahti alkaa olla hitaampaa. Täytyy varmaan ajella taas turkki alas, se on nyt kahtena kesänä auttanut Unnaa niin huomattavasti.
Mutta oli mukava viikonloppu, ja Tiina on aina yhtä hauska reissukaveri. Oli myös ihana nähdä mun lempparitokolappalainen Mette hommissa. Se on niin pieni ja näpsäkkä!

tiina3

tiina5

tiina4

Nyps pääsi osallistumaan ryhmätreeneihin, tokossa kouluttajana oli Mustosen Heidi. Nyyti nyt jaksaa tehdä helteelläkin sata lasissa, mutta juuri sen takia täytyy olla vieläkin tarkempi ettei lämpöhalvaus vaan pääse yllättämään. Lauantaina tehtiin aamulla koko EVL palkatta ja iltapävällä temppurataa, ja mun koira ei näköjään osaa mennä metalli suussa maahan! Oli tosi vaikea homma Nydelle! :D Sunnuntaina tehtiin vähän seuraamisen käännöksiä, ohjatun palautuksia ja hyppyä.

tiina6

tiina7

tiina8

Kuvista kiitos (ja (c)) Pesosen Tiinalle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s