Uusia kuvia ja kuulumisia

IMG_3277

Eilisen vapaapäivän kunniaksi pääsi myös kamera ulkoilemaan. Takana oli ylityötunneille mennyt raskas työviikko, pahimmillaan olin töissä tuplavuoron verran klo 7-22. Joten heti perjantaiaamuna oli sellainen olo, että nyt on pakko päästä metsään rentoutumaan. Koska työ täytyy hoitaa ennen huvia, kurvasin ensin treenaamaan Nyytin kanssa tokoa ja siitä jatkettiin sitten Söderkullaan Pilvijärven maastoihin lenkille. Jos joskus liikutte Sipoon suunnalla, niin kannattaa käydä siellä lenkillä. Siellä on maastoon merkattu 10 km kierros, jossa yleensä ei tule pahemmin porukkaa vastaan.

IMG_3209

IMG_3226

Viime viikonloppu vietettiin Valmennusrenkaan leirillä Mikkelissä. Kouluttajaksi oli kutsuttu venäläinen maajoukkue-edustaja Varvara Bolshakova. Nyytin kanssa tein lauantaina ruudun alkua. Olisin halunnut tehdä periaatteessa ruudunsiirtotreenin, mutta kouluttajan ohjeilla tehtiin sitä, että koira vaaditaan katsomaan missä ruutu on ennen liikkeen alkua. Olisin halunnut vielä enemmän siirtää vastuuta koiralle, sillä kokeessa liikkeen alkaessa en voi enää sitä vaatia etsimään katseella, vaan sillä täytyy jo silloin olla tiedossa mihin suuntaan se on merkiltä lähdössä. Joten vastuuttaminen jatkukoon kotitreeneissä. Sunnuntaina olin valmistelemassa Nyytiä treeniin, lämppälenkin jälkeen se makoili maassa ja liikkeelle lähtiessä se ontui. :( Jätin sitten sunnuntain treenin välistä ja pidin sitä kaksi päivää levossa. Pelkään vähän, että nyt jo pidempään jatkuneet selkäjumit ovat ruvenneet kuormittamaan sen etuosaa. Meidän fyssari suositteli magneettikuvausta, joten nyt suunnataan ensi viikolla Espoon Eläinsairaalaan magneettikuviin. Mua niin pelottaa että siellä selässä on jotain pielessä, vaikka nyt sunnuntain jälkeen Nyps on taas liikkunut ja liikutettu ihan normaalisti. Mutta muuten oli kiva leiri, meillä on kyllä hauska ja hyvä porukka, ja vitsi miten taitavia koiria ja ohjaajia. Huippua! Anna-Leenalle, jättiläis-Neolle ja toppahousu-Tatulle kiitokset reissuseurasta!

IMG_3199

IMG_3155

IMG_3235

En ole tänne muistanutkaan kertoa, kun epäonnen-Unnalla oli taas käsittämättömän huono tuuri. Jos jotain sattuu, niin aina se on Unna johon kolahtaa. Kuten nytkin, kun heiteltiin Bobin kanssa frisbeetä pihalla. Rauhassa pihalla makoillut Unna sai frisbeen suoraan silmäänsä. Sillä ei ollut mitään saumaa väistää kiekkoa, kun heitto tuli sivusuunnasta. Eipä auttanut muu kuin suunnata Nikkilään päivystävälle eläinlääkärille. Silmän pinta oli ehjä, mutta sisälle oli tullut heiton voimasta akuutti iriitti. Silmä oli tosi kipeä, joten opiaattipiikin voimin Unna saatiin kivuttomaksi. Silmätipoilla ja kipulääkkeillä silmä onneksi parani kunnolla, se oli noin viikon eri värinen kuin toinen, mutta nyt eroa ei enää huomaa. Huh, onneksi ei käynyt pahemmin kun oli sen verran kova tälli. Unna-rassu.

IMG_3163

Pääsiäisenä meidän ilona kävi Puuman pennut. Ne on kyllä niin mun lemppareita, takana kiva suku ja itse pennut aivan ihania ja reippaita. Tuntuu että ”kaikille” on nyt tulossa pennut, ihan pikkuruinen pentukuume on alkanut hiipiä itsellenikin, mutta tähän saumaan ei kyllä mitenkään mahdu pentua. Näin viime yönä untakin että sain pienen bc-pennun, mutta nyt täytyy kyllä muutama vuosi odotella, ennenkuin ”Ness” (täytyyhän jokaisella haaveella olla työnimi, Unna oli jo monta vuotta etukäteen Unna, Nyyti oli Noppa) saa tulla.

IMG_2570

IMG_2599

Ensi kertaan, nauttikaa keväästä hyvät ihmiset! Tää on niin ihana vuodenaika.

IMG_3129

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s