Seinäjoen karsinta

Seinäjoki on _tosi_ kaukana. Mun selkä on sitä mieltä, että autossa tuli istuttua ihan tarpeeksi yhdelle viikonlopulle. Pakattiin Tesun kanssa perjantaina kamat ja koirat autoon ja käännettiin nokka kohti Seinäjokea ja tämän kauden tokaa karsintakoetta. Treenaamattomuuden vuoksi mulla ei ollut mitään tulostavoitteita, joten sikäli saavutettu ykköstulos oli positiivinen juttu. Mutta nyt on tullut mukaan kuvioihin ääntelyä ja paineistumista seuraamisessa, joka on tositosi ikävää. Noi mielentilajutut on jotenkin niin hankalia, on niin paljon helpompi opettaa ja treenata liikkeitä ja tekniikkaa. Tulta päin, ei siihen auta muu kuin treenaaminen ja turvana on onneksi fiksut treenikaverit.

Tuomareina kokeessa toimi Pipa Pärssinen ja Tiina Laakko. Suluissa tuomareiden kommentit.

Paikallaistuminen 10
Paikallamakuu 9 (nuuski)

Ohjattu 8,5 (kaartaa merkille, seisomisasento. Hieman raju kapulanotto)
Z 8,5 (hidas maahan, vähän vino. Irtoaa käännöksessä. Hidas istuminen. Seuraa vähän poikittain)
Seuraaminen 7. (käsiapu peruutus, pa, tehoste pa, poikittaa, tiivis, törmäilee ohj. Pa oik. irtoaa, hidas ist. Hieman levoton kokonaisuus, ohjaajalla tehosteita.) Tää oli oikeasti tositosi huono seuraaminen, kesään verrattuna ollaan menty takapakkia takaisin ihan sairaasti.
Ruutu 9. (kaartaa merkille, seisomisasento)
Luoksetulo 8,5. (vino seis, vino maa)

Hyppy 7. (levoton pa, ääntely)
Tunnari 7. (ääntely, voimakas purenta)
Kaukot 9,5. (s-i hieman eteen)

Yht. 270 p. sijoitus 14/32.

Tuolta nyt nousee se yksi sana, levottomuus. Täytyisi saada nyt tosiaan harmoniaa ja rauhallista mielentilaa treeneihin, jospa se siirtyisi kokeeseenkin jossain vaiheessa ennen eläkeikää. Nyyti, ei mennä tällä naamalla kehään, jooko:

IMG_6505

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s