Pentuja?!

Nyt sitten jännitetään. Myrtti, eli Vehkaliinan Suomyrtti astutettiin keskiviikkona Shacal Ukkometsolla. Astutus jäi tosin vähän puolitiehen, kun pariskunta ei jäänyt ollenkaan nalkkiin. Täytyy toivoa, että meillä olisi nyt onnea matkassa ja Myrtin Yrtit toteutuisivat. Päivitän ensi viikolla pentusivulle tarkempaa tietoa yhdistelmästä. Tässä vielä linkki KoiraNettiin yhdistelmän sukutauluun. Shacal Ukkometso, eli Viksu, oli kyllä todella mainio pakkaus. Kaikin tavoin täyspäinen, varmahermoinen ja koko ikänsä terveenä pysytellyt uros. Voi kunpa meillä olisi tammikuussa pieniä suomenlapinkoiravauvoja.

Valokuva0159

Tiina ansaitsisi urhoollisuusmitalin sinnikkyydestään, kun ajeli Myrtin kanssa seitsemän kertaa (!!) viikon aikana Lahdesta Tampereelle ja takaisin. Huh.  K I I T O S. Kuinkahan monta kertaa me hoettiin tuon viikon aikana puhelimessa, että ”seuraavalla kerralla otetaan kyllä proget!”

Myrtin poika Ilpo, eli Taivaannastan Ilmiskooppi kävi tänään suoriutumassa kunnialla luonnetestistä. Loppupisteiksi tuli +175 p. laukausvarma. Tiinan blogissa on kuvia ja pisteet osa-alueittain.

ilponassu

Myrtin poika Ilpo, eli Taivaannastan Ilmiskooppi. Kuva: Tiina Pesonen

Ilpon sisko Mette oli taituroinut sunnuntaina agilitykisoissa taas nollavoiton! Onnea Tiina ja Mette! Tässä linkki videoon.

Yksi kommentti artikkeliin ”Pentuja?!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s