HYVÄ SUOMI! Ja hyvä Nyyti!

Suomi vetäisi taas TOKOn PM-kisoissa huikean hienosti! PM-joukkuekultaa, PM-kulta Jessicalle ja Macille, PM-hopea Oilille ja Zipulle. Kaikki joukkueessa olivat vielä tehneet ykköstuloksen. Ihan huikea taso! Lämpimät onnittelut koko porukalle.

379661_10152026239908398_1133520429_n

Kun huiput kisasivat Norjassa, niin me tavalliset kuolevaiset käytiin Kirkkonummella kokeessa vähän testailemassa optimaalisia kokeeseen valmistautumisia. Nepä sujuivat oikein passelisti, sain Nyytin just oikeaan mielentilaan. Nyt oli helppo tehdä valmistelut kunnolla, kun koe alkoi Kirkkonummella vasta klo 14.30. Aamukokeita varten täytyy varmaan jatkossa nousta klo 04 aamulla…

No mutta, tässä pisteet suoritusjärkässä.

Seuraaminen 9,5. Oikein siistin tuntuinen, vähän eteen se tosin on taas valunut. Mutta mitään lähiaikojen treenivirheitä ei tullut esiin. Ja musta tuntuu että se ravasi siististi juoksuosuudet, alussa taisi olla muutama ”kevyempi” askellus.
Tunnari 9. Vaikutti jostain syystä vaikealta, tarkasti kaikki kapulat kahdesti. Mutta onneksi ei palanut käpy, kun niinkin voi käydä jos omaa ei meinaa löytyä. Luovutus siisti.
Kaukot 9,5. Jähmeämmät vaihdot kuin nyt on treeneissä ollut. Liikkui snadisti s-m, i-s oli vähän hassu, kun ei tehnyt muuta kuin nostanut ahterin. Seisoi siis ihan kolmiona.
Hyppy 10. Siisti! Oon tosi tyytyväinen, kun odotti rennosti sivulla ennen käskyä.

Toka setti:

Ruutu 10. Tyhmä minä, pysäytin liian eteen. Ois pitänyt malttaa ja antaa Nyytin mennä oikeaan paikkaan.
Ohjattu 10. Oikea. Nyt teki melko hyvän kaarroksen kapulalle mennessä. Nostossa koukkasi takaisin kapulalta ulkokautta kaartaen.
Zeta 10. Oikealle käännös vähän väljä. Hyvin piti kontaktin, vaikka loppuosa mentiin seinänviertä ja liike loppui ihan nurkkaan.
Luoksetulo 10. Ihan huippuhyvä!! Stop oli täysi lukkojarrutus, jolla pystyi hyvin hiekalla pysähtymään nopeasti. Totteli myös tosi kiltisti maahan. Tää liike on mennyt kyllä huimasti eteenpäin!

Vikana tehdyissä paikallaoloissa makuu 8, tuli ihan tyhmä virhe! Nyyti nousi istumaan naapurin käskystä, joka oli kyllä ihan samanlainen kuin mun käsky. Tätä ei oo muistaakseni ikinä ennen käynyt treeneissäkään. Istuminen 10.

Tuomarina toimi Pulliaisen Riikka. Pisteitä saatiin 309,5 p. KP ja voitettiin luokka. Koe oli tosi hyvin järkkäilty ja tunnelma hurjan rauhallinen, kun paikalla ei iltapäivällä ollut enää kun järkkärit ja kisaajat. Nyt harmittaa kun en nakittanut ketään kuvaamaan kännykällä, olisi niin arvokasta saada itsekin nähdä kunnolla suoritus jälkikäteen.

Nyyti oli kyllä tosi ihana kehässä tänään. Pirteä, aktiivinen, vauhdikas, mutta silti järki päässä. Ei yhtään ääntelyä, häsläämistä tai levotonta nykimistä ennen käskyjä. Huojentavaa, kun nyt tiedän millä ”reseptillä” saan sen optimimielentilaan. Myös pohdinnan alla olleet vapautukset liikkeiden jälkeen tein uudella tavalla, ja tuntui toimivan. Liikkeiden välit pitäisi saada vielä kuntoon, nyt ne ei sitä ole. En ole niin kamalasti niitä treenannutkaan, kun itse liikkeissäkin on ollut tuhottoman paljon hommaa. :)

Yksi kommentti artikkeliin ”HYVÄ SUOMI! Ja hyvä Nyyti!

  1. Onnea jälleen kerran hienosti menneestä kokeesta. Upea tulos ja mahtavaa, että fiilis ja vire oli molemmilla hyvä. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s