S niin kuin syksy

IMG_0251[1]
Sänkipeltolenkkejä, syysleiri, sisustamista, sadekelejä, sairaanhoitoa. Niistä on varmaan viimeinen kuukausi koostunut. Pitkästä aikaa tuli sairastettua kunnon syysflunssakin, en muista milloin olisin viimeksi ollut flunssassa. Tulipahan maattua sohvalla enemmän kuin tarpeeksi, ja katsottiin myös sairaana olleen Bobin kanssa lähes putkeen kaikki Game of Thrones-kaudet. Onneksi on nyt tuo oma piha, niin helpotti vähän koirienkin kanssa, kun ei kumpikaan ollut lenkkeilykunnossa.

Alkukuusta olin Nyytin kanssa Valmennusrenkaan syysleirillä. Leiri sujui treenien puolesta ihan hyvin. Meillä ei ollut Jontea paikalla ( :( ), mutta hyvin saatiin omallakin porukalla tietoa ja vinkkejä jaettua. Alla tyylinäyte ”paikalla seisomisesta” lähes koko renkaan voimin. Nyyti on toinen vasemmalta:

IMG_0258[1]

 

Muistatte varmaan, kun alkukesästä Unna sai kesälookin. Sillä on se sama look edelleen. Hups. Käytin sen eläinlääkärilläkin elokuussa, kun karva ei ruvennut kasvamaan. Sillä todettiin hiivainfektio, virtsakiteiden liotusnappulat meni vaihtoon (pissa oli nyt puhdas!) ja nyt on tehokuuri biotiinia ja Nutrolinia menossa. Nytkin sillä on kasvanut vain ohutta nukkamaista höytyvää kylkiin ja selkään, sellaista kilpparikoiran turkkia (labrat oli ok). Täytyy toivoa, että se kunnon turkki rupeisi sieltä nyt tulemaan. Unnahan on aina ollut paljon kylmäherkempi kuin Nyyti, se jo yksi aamu tutisi tuossa pihassa jalat linkussa. Tilasin sille nyt ihanan uutuus Rukka-neuleen, vaikkei se sitä välttämättä tarvitsisikaan niin se oli tosi nätti! ;) Alla tytöt muutama viikko sitten Pilvijärven rannalla. Näkyy hyvin tuo Unnan niukka tukankasvu.

IMG_0268[1]

Niin, täytyy laittaa vielä yksi huono uutinen. Yhdellä Nyytin pennuista on todettu OCD olkanivelessä. :(

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s