Piirinmestaruuskoe

1230058_10151698518702762_1762717534_n

Nyyti totteli tänään itselleen Helsingin seudun kennelpiirin piirinmestaruuspronssia ja HSKH:n joukkueessa joukkuekultaa. Pisteitä kamalassa kaatosateessa kertyi yhteensä 270 p., jolla heltisi kokeen neljäs sija ja PM-kilpailun kolmas. Tuomareina toimivat Päivi Kivelä ja Marko Puranen.

Olen treenannut SM:ien jälkeen aivan luvattoman vähän Nyytin selkäsaikun ja kaiken tämän talo- ja muuttohässäkän vuoksi. Ja ehkäpä täytyy tunnustaa että heinäkuun puolella ihan ohjaajan laiskottelusta ja muista kesämenoista johtuen! Joten Nyytillä ja mulla ei kyllä todellakaan ollut ihan paketti nyt kasassa, joten kokonaisuutena täytyy olla tyytyväinen suoritukseen. Eniten harmittaa seuraamisen ääntelyvirheet, positiivisinta oli varmaan selkeä ja hyvä ruutu, sekä ripeä ja rento tunnari. Koe alkoi meille pahimmalla mahdollisella liikkeellä, seuraamisella jossa heti aluksi oli kaksi askelta taakse, täyskäännös seis ja siitä juoksuun. Nyyti pomppi kuin pieni kouluponi ja äänteli askelissa ja yhdessä käännöksessäkin. :( Seuraamisesta saatiin siis 6½, kaukoissa tuplakäsky ekaan vaihtoon ja liikkui eteenpäin perinteisesti m-s-i, joten siitä kutonen. Muista liikkeistä tuli pisteitä välillä 8-10. Täytyy vielä mainita, että pahoinpitelin armasta koiraani kehässä polkaisemalla sen jalalle kesken zetan. Raukka ihan rääkäisi, mutta onneksi se ei ole mikään herkkis ja jatkoi hommia ihan normaalisti.

Isot onnittelut piirinmestaruudesta Tiltulle & Derille, hopeasta Heidille & Fanille, sekä Tesulle ja hienolle Jokulle kokeen toisesta sijasta!!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s