Nyyti 4 v.

Nyyti täytti eilen neljä. Päivänsankari sai nakkikakkunsa ja teemaan liittyen ilmapallon, jonka olemassaolo ehkä enemmänkin v*tutti kuin ilahdutti meidän pikku päivänsädettä. Niin lähellä, mutta niin kaukana. Ensin se yritti saada pallon katosta hyppimällä seinää vasten.

20130818-211620.jpg
Auttakaa hyvät ihmiset!

20130818-211527.jpg

Lopulta se tajusi saavansa pallon liikkumaan kuljettamalla narusta, ja putosi sen seurauksena kahdesti sohvalta tuijottaessaan samalla ilmapalloa niskat kenossa. Voi kuinka rauhallista ja seesteistä meillä olisi ollutkaan tässä neljän vuoden aikana ilman tuota kullannuppua. Ilmapallo pääsi kuihtumaan vaatehuoneeseen, jotta sankari selviäisi ehjin raajoin seuraavistakin neljästä vuodesta.

3 kommenttia artikkeliin ”Nyyti 4 v.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s