Isot vauvat

Viikko sitten olleessa Myytin paimennuspäivässä oli ollut paikalla neljä Nyytin kuudesta nyt 7 kuukauden ikäisestä pennusta. Anna-Leena oli ottanut kivoja kuvia Tehareista. Hassua ajatella että vauvat ovat jo tosiaan tuon ikäisiä että alkavat olla ison koiran mitoissa.

img_0299

Vuokko, Karma, Jay ja Neo. Kuva: A-L Väätänen

img_0267

Vuokolla on samiskorvat Nyytin kanssa. Kuva: A-L Väätänen

Meillä on tällä hetkellä pienimuotoinen sairastupa. Unnalla on kiteiden lisäksi virtsatieinfektio, johon onneksi antibiootti on nyt selvästi oireiden perusteella ruvennut puremaan. Nyyti on nyt levossa ja kipulääkekuurilla selkäjumin takia.  Sillä on ollut selässä todennäköisesti tiineysajan pahentamia vanhoja ”tokojumeja”, joita Patricia-fyssari on nyt tässä kevään ja kesän aikana hoitanut. Nyt se selkeästi oli ekaa kertaa vähän kipeä, joten käytiin hakemassa lisää Rimadylia lääkäristä. Nyyti sai samalla myös ekaa kertaa akupunktiota. Mennään ottamaan varmaan toinenkin hoitokerta vielä jossain välissä.

Mulla alkaa tänään mun ”kesäloma”, eli kuuden päivän vapaat, joista oon ihan superonnellinen. Mulla ei ole mitään lomia vielä kertyneenä, joten sain onneksi kasattua vapaapäiviä vähän peräkkäin. Olen ollut nyt viimeisen vuorokauden aikana 16 h töissä, joten nyt yövuoron viimeisinä tunteina alkaa tuntua siltä, että vähän pidempi vapaa tekee ihan terää. Lupaavasti säätiedotus tosin väitti että nyt viilenee ja sataa tulevina päivinä. Eli todennäköisesti just seuraavat 6 vrk.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s