Pissavaivainen Unna

Unna on lähipäivinä juonut normaalia enemmän, ja pissaillutkin sitä mukaa hyvin tiheään tahtiin. Eilen lenkillä Unnan pissan joukossa sitten olikin verta, joten ei auttanut muu kuin suunnata kohti eläinlääkäriä. Unnalla todettiin struviittikiteitä, joten nyt jatkossa se saa syödä ainoastaan ko. vaivaan suunniteltua erikoisruokaa. Onneksi kyseessä oli loppupeleissä noin vaivaton asia, kun pahimmassa tapauksessa borreliabakteeri olisi voinut pesiytyä munuaisiin tehden tuhojaan siellä. Katsoimme samalla leukkarit, munuais- ja maksalabrat ja kaikki olivat ok. Olen nyt muutaman viime vuoden ajan otattanut Unnasta kaikki peruslabrat + kilpparikokeet, ja onneksi aina kaikki on ollut priimaa.

Muuten meille kuuluu oikein hyvää, minulla on toivottavasti ensi viikolla ihania uutisia kerrottavana. Jos kaikki menee hyvin, niin tytöt saavat oman pihan ja me ihanan oman punaisen tuvan. Mutta siitä lisää kun ollaan tsekattu kuntotarkastus!

2 kommenttia artikkeliin ”Pissavaivainen Unna

    • Ens viikon pe on kuntotarkastus, joten siihen saakka täytyy elää jännityksessä. Mutta jos ihmeitä ei löydy, niin meistä tulee loppukesästä porvoolaisia. :)

      Lähetetty iPhonesta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s