Lapinkoirajuttuja

Unnan Cilla-tytär, eli kasvattini Vehkaliinan Sudenmarja, ollaan astuttamassa kennel Taivaannastan nimiin, eli jos joku kaipaa aktiivista suomenlapinkoiraa niin sellaisia voisi olla mahdollisesti loppukesästä tulossa! Cilla on lapinkoiraksi todella sähäkkä ja tekee hommia kivalla asenteella, palkkautuu niin leluilla kuin nameillakin. Cilla on terve ja hyvärakenteinen narttu, jolla ei ole aiempia jälkeläisiä.

Cilla
Cilla
Vehkaliinan Sudenmarja
Vehkaliinan Sudenmarja

Täytyy vielä hehkuttaa, kun Tiinan ja minun yhteisomistuskoira Mette (Taivaannastan Ilomiete) tokoili ensimmäisessä kokeessaan upean ykköstuloksen: 193 p. KP ja sijoituskin hienosti 1/17. Huippua, onnea Tiina ja Mette vielä tätäkin kautta! Tähän kuuluisi nyt liuta sydänhymiöitä, Mette on niin mainio pikku ruutipussi. Meten Sissi-siskokin on menestynyt hienosti agilityssa Heinin kanssa, parivaljakko sai jo ekan agisertinsä ja SM-nollatkin on kasassa. Unnalla on hienot lapsenlapset!

Hieno Mette. Kuva: Riikka Vinnikka
Hieno Mette. Kuva: Riikka Vinnikka

Yksi kommentti artikkeliin ”Lapinkoirajuttuja

  1. Voi, Cillalle tulee pentuja, huippua! Cilla on yksi hienoimpia ja täpäkimpiä lappalaisia, jonka tunnen. Harmi, ettei meillä ole nyt koiranvirkaa auki.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s