Saikulla

210

Olin viikko sitten sunnuntaiaamuna pakkaamassa Nyytiä autoon, tarkoituksena oli treffata Tesu ja Joku ja suunnata kohti Valkeakosken koetta. Nyyti rupesikin yskimään. Se oli köhäissyt edellisenä iltana muutaman kerran, se usein heinää syötyään vähän kröhäilee. Nyt sitten kyseessä olikin kennelyskä, joten ei auttanut muu kuin perua reissu ja ilmoitella meitä edeltävästi treffailleille tartuntavaarasta. Unna yski muutaman kerran yhtenä päivänä ja nyt Nyytikin on onneksi ollut nyt oireeton. Nyt tulee kyllä harvinaisen surkea valmistautuminen SM:iin, kun en uskalla vielä päästää sitä kovasti juoksemaan. Harmittaa kun olisi ollut tiedossa hyviä kehätreenejä, mutta onneksi ei mennyt karanteeni päällekkäin itse SM:ien kanssa!

Muiden haaveillessa ja suunnitellessa kesälomiaan, mä ryhdyin ahertamaan nyt täyttä päivää. Olen Valviran lippusia ja lappusia vailla valmis. On kyllä tosi hieno fiilis, nyt ei tarvitse enää ikinä (!?) uhrata vapaa-aikaa tentteihin lukemiselle! Hurraa! Arki tuntuu nyt kevyemmältä kuin ennen, kun ei takaraivossa koko ajan pyöri opinnäytetyöjutut ja saan oikeasti nauttia ihan vain olemisesta. Kun nyt vain saisi koirat kuntoon että uskaltaa taas treenata ja lenkkeilläkin!

2 kommenttia artikkeliin ”Saikulla

  1. No voi kökön kökkö yskää, oisit nyt sisar hento pitänyt sen poissa :) :)
    Tsemppiä ihan törkeesti SM:iin! Nyde taitaa olla mun suosikki nro1 <3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s