Ihana kevät

Kuva Anna-Leena Väätänen

Kuva Anna-Leena Väätänen

Vihdoinkin se on täällä, vihreys ja valo! Tähän aikaan vuodesta tekisi mieli olla vain koko ajan ulkona, varsinkin kun sää on ollut nyt lähipäivinä ihanan aurinkoinen. Olenkin liikuttanut koiria nyt normaalia enemmän, kun on niin ihana kävellä tuolla rannoilla ja metsässä ja en malttaisi pysyä sisällä ollenkaan. Unnaan tuo lämpö selkeästi vaikuttaa, täytyy vähän miettiä että pitäisikö siltä ajaa taas turkki pois. Siitä tulee vaan niin hassun näköinen, mutta Unnan oloa se helpottaisi kovasti.

Mun opinnäytetyökin alkaa olla loppusuoralla, pääsin pirullisen ruotsin tentin läpi ja valmistuminen häämöttää. Uusi työpaikka on mukava, koirat kunnossa ja elämä hymyilee. Ostettiin Bobin kanssa uusi venekin, johon saa koiratkin kätevästi kyytiin. Päästään tekemään vähän pidempiä retkiä koko porukalla Helsingin ja Sipoon saaristoon.

Treenitkin sujuvat mukavasti. Ilmoitin Nyden kahteen kokeeseenkin, mennään 26.5. Sahaajankadulle ja 2.6. Valkeakoskelle. Kiva päästä kisaamaan pitkästä aikaa!

IMG_9095

Nyyti seuraa. Kuva: Anna-Leena Väätänen

Yksi kommentti artikkeliin ”Ihana kevät

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s