Huh huh, mikä huhtikuu

IMG_0918

…joku joka on vastuussa tästä säästä, ON SELKEÄSTI HUKANNUT KALENTERINSA!! Kiva kevät. Kamala hinku olisi jo treenaamaan ulkokentille, mutta meidänkin ”omalla” pikkukentällä on vasta muutama läiskä hiekkaa näkyvissä. Ehkä se tästä pikkuhiljaa etenee. Onneksi nyt on kuitenkin ollut aurinkoista ja kaunista, eilen aamulla nappasin lenkille kameran matkaan, joten tässä taas kuvasatoa Unnasta ja Nyytistä. Molemmat arvon rouvat ovat aivan kaljuja, Nyytillä on nyt pentujen jälkeinen totaalinen karvanlähtö.

IMG_1074

Meidän arkeen ei muuten kuulu mitään ihmeempiä. Unna on nyt ollut taas vähän parempana, pidin sitä kevyemmällä liikunnalla ja en ottanut sitä treeneihin mukaan, kun autossa istuskelu ei tee hyvää. Nyt olen muutamana päivänä ottanut sen taas pitkälle lenkille mukaan, eikä se ole ollut huonona sen jälkeen.

IMG_1110

Nyytin kanssa olen jatkanut treeneissä palkattomuusprojektia ja yritän tehdä nyt paljon kokonaisuuksia. Olen aika takertuvainen palasten tekemiseen, kun täytyisi tehdä paaaaljon enemmän kokonaisuuksia. Parin viikon päästä onkin jo renkaan kevätleiri, toivottavasti ei tarvitse treenata lumessa!

IMG_0899

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s