EE TVA Nyyti

Viron reissu onnistui tulosten suhteen hienosti, eli Nyytistä tuli nyt myös Viron tottelevaisuusvalio. Suoritustavoitteet eivät täyttyneet, kokonaisuutena suoritus oli melko huono. Tosin olin jo ennen reissua hieman pohtinut, että kuinka lähiaikojen treeniprojekti vaikuttaa koesuoritukseen, joka tuli hieman hankalaan saumaan treenien kannalta. Mutta nytpä on Virossa käyty, eikä tarvitse lähteä sinne enää tittelinnälkäisenä reissaamaan. :D

Tässä osa-alueiden pisteet, tuomarina kokeessa toimi Riikka Pulliainen. Liikkeet tehtiin kahdessa osassa.

Paikalla istuminen 10
Paikallamakuu 10 (oli ollut molemmat tosi hyvin, ei ollut tärissyt)

Ruutu 5. Tässä on lähiaikojen treenit tuottaneet tulosta, Nyyti veti takalinjalta yli! En saanut sitä kahdella käskyllä korjattua ruutuun, joten taktikoin sen verran että odotin että se rupeaa tarjoamaan itse paikkaa edemmäs ja käskin sen sitten suoraan maahan.

Kaukot 9. Oli liikkunut s-i eteenpäin. Saatiin liikkeeseen hyvä häiriötreenikin, kun hallin ulkopuolella meni jonkun autossa varashälytin päälle samaan aikaan.

Luoksetulo 8,5. Pysäyttelin taas ihan liian aikaisin! Olis kuulemma tullut enempi pisteitä, jos koira ei ois seissyt jo paria metriä ennen pysäytyspaikkaa… Olen iloinen kun ei nykinyt (saati varastanut!) missään kohdassa.

Tunnari 7. Tosi levoton sivulla ollessa, vilkuili sihteerejä ja vääntyi ihan ihme asentoon. Töni kuonolla muistaakseni kahta väärää pois paikoiltaan.

Toka kehä:

Zeta 7. Seisoi istumisen. Tää on nähty ennenkin.

Ohjattu 9,5. Huono merkki! Taakse vino palautus.

Seuraaminen 7. Ihan kamala!! Tehtiin varmaan kaikki virheet mitä seuraamisessa voi tehdä: painoi, äänteli, pomppi, edisti ja jopa jätätti! Oli kyllä hyvin tapahtumarikas seuraamisliike.

Hyppy 10. Tähän oli hyvä lopettaa, ei moitteita. Oli oikeastikin hyvä hyppy, varsinkin kun nostosta olisi ollut suora linja hypyn ohi mun luokse ja Nyyti hienosti korjasi. Irroituksessa sen viiksi jäi laipan väliin, nipisti varmaan vähän kun poski venyi mukana kun otin kapulaa pois.

Yht. 261,5 p. 1-tulos, EE TVA :)

tallinna

Nyyti, Martti ja Nomi Tallinnan satamassa. Kuva: Tarja Martinpuro

4 kommenttia artikkeliin ”EE TVA Nyyti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s