Viikissä lenkillä

IMG_0045

Dolla, Nyyti, Draama ja Unna

Eilen oli ihanan aurinkoinen päivä, joten suunnattiin Viikkiin lenkille yhdessä äitini ja veljeni kanssa. Kuvissa on mukana vanhempieni suomenlapinkoiranarttu Dolla. Draama sai loppumatkasta matkustaa söpösti veljeni takin sisällä, kun sillä rupesi tulemaan hieman vilu ja väsymys. On ollut tosi hauskaa kun Draama on ollut meillä, on se kyllä kiva pentu. Reippaana mennyt eri paikoissa ja moikkaillut paljon uusia ihmisiä. Eilen Draama pääsi leikkimään veljensä Jayn kanssa, ja tänään tapasi Katan Kita bc:n. Kitalla ja Nyytilläkin meni juoksuleikit edelleen hyvin yksiin, vaikka eivät olleet nähneet pitkään aikaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s