Draama on täällä!

IMG_9903Karoliinan ihana Draama, eli Nyytin 9-viikkoinen tytär tuli meille hoitoon kahdeksi viikoksi. Draama tunnettiin pentulaatikossa nimellä Missi. Nyyti ja Draama löysivät heti yhteisen riehumissävelen, eli naapurisovun ylläpitämiseksi Nyyti pääsi muutaman tunnin painimisen jälkeen portin taakse huilaamaan. Voi että ne on kyllä jotenkin niin saman näköiset! Loistava kaksikko. Draama muisti myös missä äipän maitohanat ovat, ja Nyytilläkään ei meinannut olla mitään sitä vastaan, vaan se oikein teki tilaa Draamalle. Mä muistutin tässä vaiheessa, että nykyään tässä talossa tarjoillaan ruokaa vain kupista. Herttuatar Unna on sitä mieltä, että sohvalla on oikeastaan aika mukava nukkua, ja pitää visusti tassut kaukana reunasta ettei pentu pääse härkkimään. Ihanaa kun pääsee olemaan vähän pidemmän aikaa yhden Nyytin pennuista kanssa. :) Täytyy joku päivä ottaa ulkona kuviakin noista samiksista.

IMG_9896

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Draama on täällä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s