Unnan voinnista

Nyt on reilu viikko takana Unnan borreliadiagnoosista, eli antibioottikin on mennyt yli viikon ajan. En tiedä kuvittelenko vain, mutta minusta Unna on muuttunut pirteämmäksi; vähän kuin sellainen sumuverho olisi hälvennyt sen ympäriltä. Se ei ole kävellyt lenkeillä ollenkaan takanani, mitä se on satunnaisesti tehnyt aiemmin, vaan on edennyt normaalia enemmän vauhdikkaasti laukaten. Saa nähdä miten vointi tästä etenee, toivottavasti positiivisissa merkeissä edelleen!

tammi27 072

Yksi kommentti artikkeliin ”Unnan voinnista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s