Unna, Myrtti ja Mette ulkoilemassa

Tiina ja tytöt

Kävimme Tiinan kanssa tänään epäonnistuneelta astutusreissultamme palattuamme lepuuttamassa hermojamme Vesijärven jäällä. Sää oli aivan ihana; aurinko paistoi ja oli kymmenisen astetta pakkastakin. Meillä oli molemmilla kamerat matkassa, joten lappalaiset pääsivät poseeraamaan taas kerran. Kuvissa esiintyy Unnan lisäksi Unnan riistanvärinen tytär Myrtti (Vehkaliinan Suomyrtti), sekä Myrtin tytär Mette (Taivaannastan Ilomiete).

Kolme sukupolvea

Kolme sukupolvea

 

Lappalaiset vauhdissa

Lappalaiset vauhdissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s