Kuulumisia

Olen tehnyt nyt ahkerasti töitä, kun tein kolmen viikon pätkän joulusijaisena. Nyt yövuoron rauhassa ehtii vähän naputtelemaan kuulumisiakin.

Nyytin pennut kasvavat ihan hurjaa vauhtia, ja alkavat olla tosi mainiossa iässä. Ne hakevat jo kivasti kontaktia ihmiseen kun menee pentuaitaukseen, sekä painivat jo keskenäänkin. Tänään tuli 3 viikkoa täyteen, ja synttäreiden kunniaksi Teharit saivat maistella vähän jauhista. Nyyti alkaa selkeästi olla vähän tekemistä vailla, joten ollaan jo lenkkeilty normaalisti ja tehty vähän sisällä tokoa. Tosi hankalaa kun tuo sää meni noin surkeaksi, kun ei ulkona voi harkitakaan treenaavansa jään takia, ja halliin ei voida mennä ettei kanneta mitään ikäviä pöpöjä mukanamme kotiin. Saisi sulaa kokonaan pois tuo jää, kun ei meinaa lenkilläkään pysyä pystyssä, ja se ihana luminen talvi tulla takaisin. Tai sitten voisi hypätä jo suoraan kevääseen?

Unnakin kotiutuu nyt loppuviikosta. Meillä on ollut jo ikävä meidän harmaata pikku-Pumpua, kun ei olla ehditty kovin monesti käydä sitä moikkaamassakaan. Ihanaa, sitten on taas perhe koossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s