Pennut viikon vanhoja

Nyytin pikkuiset täyttävät tänään viikon. Päivänsankarit ovat juhlineet juomalla maitoa ja nukkuen. Äitikoiralla on sektiohaava parantunut tosi hyvin, haava on kasvanut jo täysin umpeen ja arpi on todella siisti ja lyhyt. Pennuista löytyy uusimmat kuvat viime viikonlopulta pentujen omasta kuvagalleriasta. Otin eilen illalla uusia kuvia urospennuista, tytöt olivat sen verran vilkkaalla tuulella, että niistä ei kuvia saatu ollenkaan. Yritän napsia tytöistäkin kuvia mahdollisesti kun pääsen nyt illalla töistä kotiin. Pennut kasvavat aivan silmissä; aamuisin näyttää aina siltä kuin ne olisivat paljon suurempia kuin illalla nukkumaan mennessä.

Unna on edelleen evakossa Dollan kaverina vanhempieni luona. Kävin moikkaamassa Unnaa pari päivää sitten, mutta sillä oli niin kiire äidin kanssa ruoanlaittohommissa, että hyvä kun kerkesi ovelle vastaan. :D

3 kommenttia artikkeliin ”Pennut viikon vanhoja

  1. Ihanaa, että siellä kaikki hyvin! Jään innolla odottamaan kuvia pojista ja vilkkaista tytöistä! :-)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s