Vähänkö hienoa?!

Unna on terve!! Polvessa ei siis olekaan mitään eturistarin nirhautumaa olemassakaan. Käytiin Jan Räihän tarkassa syynissä ja läpivalaisussa keskiviikkona, ja Unnalta löytyikin psoas-lihaksen revähtymä/kipuilu. Sillä on ollut vuonna 2009 sama homma, ja nyt siis oli todennäköisesti liukastunut kotona ja reväyttänyt vasemman puolen psoasin sieltä ”häntäpäästä”. Rimadylia ja kevyttä liikuntaa oli Räihän suositus. Hierominen ei tuohon auta, tai siis sitä ei voi hieroa, mutta täytyy varmaan kutsua kuitenkin meidän oma taitava Anni kylään kun Unnalla on varmasti paikat vähän jumissa siitä ontumisesta. Ette usko kuinka huojentunut mä olen, kun ei olekaan mitään vakavampaa vaivaa. Oli myös mukava nähdä kuvista, että Unnalla on edelleen selkä ja lonkat ihan priimaa.

1,5-vuotias Unna jossain Hetan ja Pallaksen välimaastossa

2 kommenttia artikkeliin ”Vähänkö hienoa?!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s