Marraskuussa

Syksy on mennyt hurjaa kyytiä, ja ekoista pikkupakkasistakin saatiin jo iloita. Mun puolesta saisi jo pakastua, inhottaa kun koko ajan on vain märkää ja kuraista. Lumi valaisisikin kivasti, kun tää pimeys on jotenkin niin ankeaa. Harmaata ja sateista. :/

Me ollaan lähinnä nyt vain lenkkeilty, Nyytin kanssa olen treenaillut muutaman kerran viikossa. Unnan kanssa olen tehnyt voinnin mukaan rauhallisia pikkukävelyitä, Nyytin kanssa ollaan sitten tehty päivän pitkät lenkit.  Unnalla on nyt Räihälle aika marraskuun loppupuolella, katsotaan mikä on polven tilanne. Unna vaikuttaa onneksi edelleen kivuttomalta ja käveleekin mielellään. Ontuminen ei ole enää niin voimakasta kuin silloin kun se alkoi.

Viime lauantaina oltiin Nyden kanssa Valmennusrenkaan porukalla Lempäälässä treenaamassa. Tein koko EVL:n ruutua lukuunottamatta kokeenomaisesti läpi, ja kokonaisuus tuntui ihan ok:lta.


Mulla oli tänään harvinaisen raskas päivä, joten oli jotenkin huojentavaa iltapäivällä kotiin tultua lähteä kameran ja Unnan ja Nyytin kanssa ulkoilemaan ja käydä meren äärellä korkealla kalliolla fiilistelemässä. Sääkin sattui olemaan poikkeuksellisen kiva. Välillä kun joutuu kohtaamaan ja käsittelemään isoja asioita, on ihanaa vapaalla keskittyä nauttimaan pienistä asioista ja olla ihan vain tässä hetkessä.

Huomenna onkin edessä mielenkiintoinen päivä, kun Nyytillä on tiineysultra. Saa nähdä onko sillä toukkia kyydissä.

Kohti pentulaatikkoa vai maajoukkuekarsintoja?

4 kommenttia artikkeliin ”Marraskuussa

  1. kyllä teillä on hienot maisemat siellä! :) tsemppiä kovasti Unnalle, ja toivotaan että Nyytillä on toukkia kyydissä <3 täällä pidetään peukkuja! on teitä kova ikävä!

  2. Paluuviite: Kansikuvatyttö | unna & nyyti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s