Unna sairastaa

Unna alkoi yllättäen ontumaan viime perjantaina vasenta takajalkaansa. Olin iltapäivästä tehnyt kunnon lenkin, jolloin se liikkui puhtaasti ja normaalisti. Käytiin tunnin kauppareissu, jonka aikana Unna on todennäköisesti liukastunut täällä sisällä. Meillä on melko liukkaat laminaattilattiat, joten ei sinänsä ihme että on käynyt jotain. Ontuminen ei ruvennut menemään ohi viikonlopun yli kestäneellä levolla ja kipulääkkeellä, joten kiikutin Unnan tänään eläinlääkäriin. Mun oireiden perusteella epäilemäni ristisidevamma-diagnoosi osui oikeaan. :/ Onneksi se ei ole poikki, vain rispaantunut vähän ja antoi palpoidessa hieman myöten. Meidän ell oli sitä mieltä että kun koira ei kipuile (Unna on ollut ihan pirteä koko ajan, eikä kipulääkekään muuttanut oloa mitenkään) ja ontuminen on niin lievää, niin mennään nyt ainakin jonkin aikaa seurantalinjalla eteenpäin. Ajattelin vielä konsultoida jotakuta ortopedia asiasta, kun olen vähän epävarma että uskallanko odottaa että tilanne mahdollisesti huononee ilman operatiivista hoitoa. Nyt onneksi ontuminen on kuitenkin lieventynyt perjantaista. Huh, inhottavaa kun aina saa olla niin huolissaan noista elukoista. :/


Pieni potilas muutama vuosi sitten Räyskälässä

Täytyy laittaa tähän ankeaan päivitykseen pieni loppukevennys, kun joku oli ystävällisesti piirtänyt meidän perheestä kuvan:

No joo, oikeasti varastin kuvan törkeästi aivan loistavalta Hyperbole and a half -sivustolta, jonka tähdestä tulee kyllä erittäin paljon joku pieni mustavalkoinen koira mieleen…

3 kommenttia artikkeliin ”Unna sairastaa

  1. Voi Unna parkaa :( Tsemppiä!
    Eihän se polvi siitä kyl paranekkaan ja se on jossain vaiheessa kuitenkin operoitava, joten miksipä ei operoisi jo nyt jotta ei tulisi muita sivuoireita (lihastoispuoleisuudet yms) ja kuntotutukseen pääsisi sit myös nopeammin? Meillä oli silloin Kertun kaa sama juttu, ei ees ontunut ekojen parin päivän jälkeen kun ortopedille mentiin ja samaa pohdittiin että lykätäänkö vai ei.
    Kertun polvihan on operoitu TTA-tekniikalla, joten laittele viestiä jos tullee jotain mieleen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s