FI TVA!!

Nyyti sai lauantaina näyttelystä H:n, joten nyt se on ”oikeastikin” TVA! Ihan hassua kuinka hyvälle mielelle voi näyttelytuloksesta tulla. Kohtelias ja korrekti tuomari oli kauhean pahoillaan kun joutui antamaan meille niin huonon arvosanan, mutta ilme kirkastui kun sanoin että koirasta tuli nyt tottelevaisuusvalio ja kiitin arvosanasta. :D Ensimmäisenä kehään mennessä tuomari myös katsoi minua hieman kysyvästi ja totesi että ”…she´s a working type dog…?” Nyytin liikkeitä se kovasti moitti epäbordercolliemaisiksi, mutta se johtui todennäköisesti siitä, että Nyde esitti kehässä ainoastaan hienoa seuraamista, en saanut sen naamaa irti jalastani vaikka yritin juostessa sitä vähän hätistelläkin kauemmas. Mutta oli kyllä sen suhteen huojentava reissu, että nyt mun ei tarvitse viedä Nyytiä näyttelyyn enää ikinä! :)

FI TVA BH Myytin Siivekäs

Muuten meidän arkeen ei kuulu ihmeempiä. Muutama viikko sitten oltiin Nyytin kanssa meidän ekalla valmennusrenkaan leirillä, joka oli koulutuksellisesti kyllä todella antoisa! Uusilla vinkeillä ollaan nyt oikeastikin edetty muutamassa meidän ongelmakohdassa, ja saatiin muutenkin tosi hauskoja ja kivoja ideoita treenaamiseen. Leirillä oli myös kiva yhteishenki ja mukava tunnelma, oli ihan superkiva viikonloppu. :)

Yksi kommentti artikkeliin ”FI TVA!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s