Unnan eka EVL-koe

Untuva-Unna pääsi pitkästä aikaa kokeeseen, kun käytiin ekaa kertaa EVL:ssä viime lauantaina. Koe meni kokonaisuutena mun mielestä ihan kivasti, ja oli mukava huomata että mun on turha pelätä että Unna hyytyisi kesken kokeen. Hieman omapäinen se oli, mutta se sallittakoon. ;) Pisteitä kertyi kakkostuloksen verran, 230. Nollattiin hieman yllättäen zeta, ja ilman yllätystä ohjattu. Ohjattu on mennyt ulkotreeneissä tosi paljon takapakkia. Zetan nollautuminen kyllä hieman harmitti, jos se olisi mennyt kuten normaalisti, niin oltaisiin varmaan saatu ykköstulos. Oli jotenkin mukava olla Unnan kanssa kehässä, kun olen nyt päättänyt että se saa piippailla ja huudella vähän hävyttömyyksiäkin, enkä jaksa niihin enää puuttua. :D Noutojen luovutukset tein vähän epäkorrektisti liikkuria kohtaan, otin kapulat luovutuksissa Unnalta pois ennen käskytystä, kun meillä on ollut isoja ongelmia luovutuksissa.

Tässä vielä pisteet: istuminen 9, makuu 9, seuraaminen 8, zeta 0, luoksetulo 9, ruutu 9, ohjattu 0, hyppy 9, tunnari 10 ja kaket 8. Tuomarina Harri Laisi, joka ei vähentänyt virheistä pahemmin pisteitä. 

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, tässä siis videolinkki kokeeseen: http://www.youtube.com/watch?v=72UGCO3Bu_o

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s