Porvoon koe

Meillä oli tänään Nyytin kanssa kolmas EVL-koe, josta kahden nollautuneen liikkeen takia saatiin kolmostulos, 220 p. Tuomarina toimi Hannele Pörsti. Mä olen itseasiassa ihan hyvillä mielin, vaikkei pisteillä juhlittukaan. Tavoitteena oli oikeastaan se, että kehässä olisi hyvä fiilis. Mulla oli niin ahdistunut olo viime kokeessa, että pelkäsin että se sama olo toistuisi. Tottakai sitä aina toivoo että pisteet riittäisi ykköseen ja ettei yllättäviä virheitä tulisi, mutta nyt mulla oli onneksi paljon rennompi olo kehässä. Päivän paras osuus oli kyllä Nyytin Myy-emän (Rajahiilen Hantuuki) EVL1 ja Saana-siskon (Myytin Sanansaattaja) VOI1. :)

Tässä vielä pisteet suorituksista:

Paikallaistuminen 10 
Paikallamakuu 10 (oli kuikuillut kaula pitkänä, kun alokasluokan koirat liikkui viereisessä kehässä. Alussa ei pitänyt kontaktia, mutta meni silti maahan)

Tunnari 10 (Tää oli oikeasti todella hyvä! Olin vähän niskavillat pystyssä kun tunnari oli ekana, mutta se menikin loistavasti. :)
Kaket 0 (Tää menikin sitten reisille. Ekaan seisomiseen kaksoiskäsky, jonka jälkeen makasi istumisen. Hölmönä toistin back-käskyn, mutta kun back tarkoittaa vain seisomisesta istumista, niin Nyde päätti pakittaa maasta. Ja siinä se sit aika pitkälti olikin… :D )
Ruutu 10 (Merkille banskuna, ei nykinyt onneksi vaikka liikkuri seisotti aika pitkään. Meni vasempaan reunaan, ja himmasi vauhtia taas ennen ruutua :/ Loppu hyvin.)
Seuraaminen 10 (No ei todellakaan ollut kympin seuraaminen, oli edessä mutta piti onneksi sen paikan samana. Painoi, muttei niin paljoa että olisi vaikuttanut mun liikkumiseen.)
Luoksetulo 7 (Ihan ok seis, muttei taaskaan maannut! Mur! Tää lähtee nyt ekana tehotreeniin kakejen lisäksi! Lopun mä sössin, otin Nyytin väärällä käskyllä sivulle, mutta eipä tuo haitannut, kun tuli ihan reippaasti.)
Metsku 7 (tää oli kyllä taas huono, toistui sama virhe kuin viime kokeessa: otti kapulan huolimattomasti, joten se putosi suusta. Rävelsi sen kanssa sivulle, piti huonosti luovutuksessa ja siirtyi kun otin kapulan pois suusta.)
Zeta 7 (Seisoi istumisen, tässä on ollut isoja ongelmia!)
Ohjattu 0 (Teki hyvän vasurin, mutta oikea ois niinkuin ollut se meille arvottu puoli… :P )

Tässä vielä video, josta kiitos kuuluu Suville:  http://www.youtube.com/watch?v=uImzjTO7CaI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s