EVL1!!

Meillä oli tänään jännä päivä – mulla ja Nyytillä oli ensimmäinen EVL-startti edessä Veikkolassa. Onneksi Nyyti oli suht kiltti, ja tehtiin huimat 304 pistettä, KP ja voitettiin vielä luokka. Perjantain ”kenraalitreenit” meni niin reisille, että mulla oli vähän sellainen olo että tuolla olisi saattanut tapahtua vähän mitä tahansa. En olisi kyllä uskonut että kerätään noin paljon pisteitä, vaikka Laisi on tuomarina tunnettukin sieltä kiltimmästä päästä. Nyyti oli omaan tyyliinsä taas oikein kivassa vireessä, se on musta kokeissa ollut jotenkin helpommin ohjattavissa kuin treeneissä. :)

Tässä osasuorituspisteet:

Istuminen 2 min – 10. Ainakin tassut oli samassa asennossa kuin jätössä, ei ollut tuttuja katsomossa joilta olisi voinut tentata että miten oli ollut.

Paikallamakuu 4 min – 10. Tässä tapahtui jotain hässäkkää, yksi koira lähti liikkeelle. Nyyti näytti vähän siltä että oli ainakin ojentanut etujalkoja eteenpäin.

Seuraaminen 9. Pompotti taas enemmän kuin hetkeen, varsinkin juoksuosuudet oli vähän koomisen näköiset. 

Zeta 7. Eka asento istuminen, meni maahan! Tein vielä ennen kehäänmenoa liikkeestä istumisen, silloin teki ihan oikein. Joku ajatuskatkos varmaan, mun käsky erosi normaalista, tai sitten Nyyti ei vain kuunnellut. Toka käännös oli huono.

Luoksetulo 10. Huono seisominen, ja ennakoi maahanmenoa. Mutta uusi loppuosa toimi superhyvin, saatiin siitä ihan aplodit! :D Muutama tuli kysymään kehän jälkeen että miten olen sen opettanut. 

Ruutu 10. Ei ollut kyllä kympin ruutu, jäi etulinjalle ja himmasi vauhtia jo ennen ruutua. Siirsin sitten sen taaemmas, loppu ihan hyvin. 

Ohjattu 10. Saatiin oikea. Otti hitusen rumasti kapulan, ja merkki oli vino. Palautuksessa kaatoi lähetysmerkin, ja selkeästi vähän ihmetteli sitä, kun laittoi korvat luimuun.

Hyppynouto 10. Videolta näkee että taas varastaa hitusen! Täytyy ruveta kokeissakin pitämään hetken tauko liikkurin käskyn jälkeen, ennenkuin sanon noutokäskyn. 

Tunnari 10. Hmmm, en oikein tiedä että nuuskiko etuhampailla, mutta toi oman heti kun oli sen kohdalla. Luovutus saisi olla ripeämpi.

Kaket 9. Teki ihan oikean virheen maahan-seiso vaihdossa, mutta näitä on sattunut treeneissäkin, joten ei ollut sinänsä mikään ylläri. Myöskään seiso-istu ei ollut niin taakse suuntautuva kuin pitäisi, mutta treenit jatkuu!

Tässä vielä videot:

Eka setti, eli seuraaminen, zeta, luoksetulo ja ruutu: http://www.youtube.com/watch?v=73JJ9TxWy4o

Toka setti: ohjattu, hyppynouto, tunnari ja kaket: http://www.youtube.com/watch?v=l62_iN6h0wg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s