Puolen vuoden kuulumiset

Mun äiti on painostanut mua jo muutamaan otteeseen päivittämään meidän blogia, ja koska äitejä kuuluu totella, niin täältä pesee.

Kevään kohokohtia oli äitienpäivän paimennukset Somerolla Swedulassa Unnan ja sen sukulaiskoirien kanssa.  Tässä kaksi Anna-Leenan kuvaamaa videopätkää Unnasta lampaiden kanssa:
http://www.youtube.com/watch?v=ltAG5_GndHI 
http://www.youtube.com/watch?v=A1AY97Z3oig&feature=related

Nyyti debytoi tokossa 3.4. Hyvinkäällä Pirkko Bellaouin tuomaroimassa kokeessa. Tuloksena oli ALO1 183,5 p. KP ja toinen sija.  Nyyti oli kokeessa aika korkeassa vireessä, ja sikaili ennen liikkeestä seisomista päättämällä kytätä vain hyppyestettä.
Video kokeesta: http://www.youtube.com/watch?v=d8NaFoxf2Yw

Seuraava koe olikin jo 2.6. Espoossa, josta tuloksena AVO1 191,5 p. KP ja 1. sija.
Video: http://www.youtube.com/watch?v=bAu1fWHoxKI

3.7. käytiin Hyvinkäällä hyväksytysti suorittamassa BH-koe hurjassa +30 asteen helteessä, Nyyti teki silti ihan yhtä reippaasti hommia kuin yleensäkin, eikä hyytynyt kuumuudesta. Mä tosin yritin torpedoida meidän suoritusta unohtamalla seuraamiskaaviossa hitaan käynnin ja juoksuosuuden. Kun on kymmenen vuotta tottunut kuuntelemaan liikkuria, niin en osaa olla oma-aloitteinen kehässä. :D

Nyytin kolmas tokokoe oli 17.9. Hyvinkäällä, jossa Nyyti siirtyi EVL:ään!! Tokoiltiin siis VOI1 301 p. KP ja toinen sija. Tuomarina oli tosin hyvin kiltti Marita Packalén, mutta Nyytikin oli tässä kokeessa oikein kiltti ja teki hommia jopa paremmin kuin treeneissä ja keskittyi juuri kuten pitääkin.

Tuore erikoisvoittajaluokkalainen

Olen kyllä mielettömän tyytyväinen kuluneen kesän koesuorituksiin, ja tietty niihin tuloksiinkin. :) Nyt huilataan hetki, kuljetaan vaan sienimetsissä ja treenataan vähän rauhallisempaan tahtiin. Aion korjata meidän tekniikkavirheitä vielä tässä syksyn aikana, EVL:n mennään ehkä vasta ensi vuonna. Agilityssakin ollaan edistytty ihan kivasti, mutta ongelmana on nyt rimojen tiputtelu.

Kesämme kohokohtia oli ehdottomasti Bobin, minun ja koirien reissu pohjoiseen. Kävimme Pallaksella yhden yön minivaelluksella (Pallas – Montellin maja – Pallas). Pallaksen maisemat eivät olleet Bobin makuun tarpeeksi karuja, joten suuntasimme vielä Kilpisjärvelle ihailemaan Norjan huippuja ja karuja rakkaisia tuntureita. Unna oli reissussa ihan elementissään, se pääsi karjumaan poroille, syömään sopuleita ja esittämään remmin päähän vangittua villieläintä jolle ei ole ikinä opetettu käytöstapoja. :) Sillä menee poroista kuppi sen verran nurin, että olisi kyllä aika mielenkiintoista joskus mennä sen kanssa poropaimennustestiin.
Paluumatkalla kävimme vielä tsekkaamassa Hailuoto, Kalajoen hiekkasärkät, Tuurin kyläkaupan ja Ähtärin eläinpuiston. Oikein mainio kesälomareissu siis. :)

Nyyti synttärisankari 2 v. Pallaksella

Unna Kalajoen hiekkasärkillä. Unnalla oli tänä kesänä topparotsin sijaan päällä kevyt fleecekerrasto

Reippaat reissurakit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s