Nyyti on terve

…ainakin luustoltaan. :) Viime torstaina käytiin Ventelällä (kiitos Tiia matkaseurasta!) ja saatiin puhtaat paperit. Polvet 0/0, selkä ja olkanivelet terveet, lonkat lähti A/A:na ja kyynärät nollana.

Unna onnistui venäyttämään etujalkansa, joten se on nyt kolmen viikon remmilenkityksellä ja viikko syödään vielä Rimadylia. Onneksi ei mennyt pahemmin, mä ehdin jo turvotuksen ja voimakkaan ontumisen takia epäillä jotain hiusmurtumaa ranteessa.

Treenailtukin on kohtuullisen ahkerasti. Nyytin paikallamakuu on hajonnut aivan täysin. Nyyti oli hieman levoton pari viikkoa sitten kimppatreenissä ja kotitreenissä samalla viikolla sen takaa juoksi kaksi koiraa kissan perässä; se pysyi kiltisti maassa, mutta kun sama porukka veti takaa uudelleen, niin Nyyti nousi. Lopputulos on nyt että tyyppi pysyy ehkä viis sekkaa makuulla. Tosi harmillinen takapakki, ei auta kun palata ihan pentuharjoituksiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s