Elossa ollaan…

…vaikka blogi onkin hyytynyt koko kesäksi. Heinäkuun alussa muutettiin Riihimäeltä Vantaalle, ja ylimääräinen aika onkin mennyt lähinnä töissä. Muuttokamoista varmaan puolet on vielä purkamatta, sais säät ihan vähän viilentyä niin jaksaisi tehdä jotain muutakin kuin kärsiä kuumuudesta. Helteiden takia koirienkin aktiviteetit ovat olleet lähinnä uimista, onneksi Firan monttu on ihan tässä meidän kulmilla. Nyyti on kunnon vesipeto ja Unnakin ui nappuloiden perässä.

Ylimääräistä harmia ja huolta meidän kesään aiheutti Bobin paha kaatuminen moottoripyöräkisoissa; ranne murtui ja mä olen päässyt treenailemaan ällön avohaavan hoitoa… Onneksi sairaslomalaisen jalat toimivat, ja B on reippaana käyttänyt koiria uimareissuilla kun mä olen paahtanut töissä.

Treenailtu on melko laiskasti lähiviikkoina, jotain pientä olen nyt muutamana iltana käynyt tuossa lähinurtsilla touhuilemassa. Viikonloppuna käytiin Imatralla katsomassa TOKO SM:iä, ja siitä sai taas vähän lisäpotkua treeneihinkin. Ensi viikolla alkaa taas Riitan treenit ja saatiin paikka agiryhmästäkin, joten eiköhän me taas vähän ryhdistäydytä. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s