To

Tänään saatiin tosiaan mieluisia vieraita, kun Tiina tuli Jaavan ja Myrtin kanssa käymään Riihimäellä. Käytiin vankilan kentällä tokoilemassa, ja räpsittiin samalla kuvia toistemme koirista. :) Kiitos Tiina, ihan huippukuvia varsinkin pikkusintistä!! Oli ihan superkiva nähdä pikku-Myrttiäkin hommissa.

Unna teki tunnarin (oikein), ruudun (pikku possu lähti etenemään jollekin tyhjälle pullolle, kutsuin takaisin ja otettiin alusta. palkka stopista ja odottamisesta), seuraamista ja kaket (muuten hyvin, mutta peppu nousi eka vaihdossa m-i. ei takapalkkaa). Nyytin tarinat olikin edellisessä viestissä. Lisäksi Nyyny teki reippaan ruudun, ja yhden onnettoman huonon seuraamispätkän.

Illalla käytiin vielä Terhin ja Sheenan kanssa Lopella. Unna teki tunnarin (VÄÄRIN! Pohdittiin voisko liikkurointi/muiden ihmisten haju kapuloissa vaikuttaa nyt noin paljon, kun omissa treeneissä 99% kerroista Unna tuo ekalla oman… Terhi hajusti nyt yhden pikkulaatikollisen vääriä, saa nähdä miten huomenna menee pihalla. Toka setti kakejen jälkeen onnistui ekalla.) Kaket ilman takapalkkaa, eteni vähän s-m, joka on ”sallittua”, kun mä en ole sitä vaihtoa kunnolla opettanut. Kaksi liikkeestä istumista, eka kokonaisena ja tokasta palkka heti siististä istumisesta. Lopuksi ruoka ruudusta.

Nyyny teki luoksepäästävyyden (nää alkaa sujua oikein hyvin, ei ole pitkään aikaan pyrkinyt alta pois), seuraamista (hyvin, kiitos Tepa!!!), ruudunnoudon (eri osia, ei kokonaista) ja ruoan sai luoksetulosta.

Lopuksi Nyyti pääsi taas leikkimään Sheenan kanssa. Kiitos Terhi treeniseurasta, oli oikein antoisaa. :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s